torsdag 10 september 2015

Att fira bröllopsdag

 

Den där sommaren kom visst tillbaka. Inte för att det varit kallt mer att värmen känns så väl när man går ut. Nästan som att känna våren komma igen. I dag hade vi bröllopsdag. 10-årig minsann. Eftersom det där livet går i ett hade vi inte planerat in något speciellt. Därför blir man ju lite extra glad när vädret är sådär härligt. Och att kvällen inte alls är kall och ruggig utan mer solvarm och underbar. Och naturen den som just nu är som vackrast tycker jag. 


Vi köpte med oss sushi som är hela familjens favvomat och åkte ner till sjön där vi satte oss på klipporna och åt. Fika gjorde vi med. Lite av de där kakorna som min syster tagit med sig från USA och mor min från Frankrike. Lite som att ha familje där fast ändå inte.


Trots att vi har sjön och skogen så nära var det vi och tre par till där. Skönt för oss men lite ledsamt att det är så få ute en sådan härlig kväll. Hur allt det där som är så vackert och gratis inte tas till vara mer året om.  Jag älskar skogen och lugnet som det ger mig. Tiden att hinna andas och prata med varandra utan massa måsten eller saker som måste fixas med. Man bara är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!