måndag 21 september 2015

En alldeles egen plisserad klänning


Jag sydde en ljuvlig liten plisserad klänning till fröken att ha på  skolavslutningen i början på sommaren och  den hittar ni här. Jag som är så väldigt förtjust i just plisserat kände att en sån vill ju jag med ha. Tur att det plisserade tyget fanns kvar hos Stoff & Stil, dock var tyget i halsringningen slut så det fick bli fodertyg där. Kanske inte något man brukar ha synligt men så fick det bli.En liten rosett mitt fram för att dölja de lite krokiga sömmarna.


Och en handsydd rullfåll. Lite pilligt men så värt det när det är färdigt.


Jacka fick bli en gammal vårjacka jag sydde för en väldans massa år sedan, och fler bilder på den hittar ni härSåhär ser den ut på, den blev ju något hängig på sidorna och det skulle kunna sys om när tid finnes. Men jag är väldigt nöjd med hur väl den sitter mot kroppen uppe vid halsen.


När man går på barnfri fest och är 30 minuter tidig måste man ju ta en liten parselfie. Det är lite roligt, som att sätta sig i ett fotobås som man gjorde förr och försöka få plats båda två. För många bilder med bara oss har det inte blivit efter att vi fick barn.

Och den där jättetrevliga festen var på Enskede Värdshus. En fantastiskt god grillbuffé i vacker miljö.

3 kommentarer:

 1. Så fin klänning!! Och vad fina ni är.

  SvaraRadera
 2. DAS KLEID steht dir sehr gut,,,
  tolle FARBE;;;;
  habe noch einen feinen ABEND
  bis bald die BIRGIT

  SvaraRadera
 3. så fina ni är... och klänningen är ju helt ljuvlig!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!