söndag 6 september 2015

På en liten hyllaEn liten hylla har satts upp i sovrummet. Att ställa lite blomster och en och annan finsak. Just nu står fortfarande lite saker från Pippihuset. Och en liten porslinsservis från litens kök. Några saker som flyttades in för att skonas från kusinernas små händer. Den där ekollonsservisen jag gjorde förra hösten har ju hållit ganska bra.  Nu väntar jag på att det skall falla ner så lite nya ekollon så det skall  kunna skapas lite nytt. För den som vill prova göra en finns en beskrivning här.

Godmorgon denna regniga söndag!


Nu skall vinden fixas. Den som vi la lite mer golv på igår. Och det skall bli så skönt att få ordning på butikslagret och alla de där kläderna. Ni vet skor och vinterkläder som åker upp i väntan på att nästa barn skall växa i dem. Sen har vi lådorna som innehåller saker att skänka bort eller säljas på loppis.  Några jullådor, en påsklåda, halloweenlåda och sånt som inte får plats just nu som man kanske vill ta ner när intresset finns igen. När man vill byta ut lite helt enkelt.

Önskar er en fin dag!!
1 kommentar:

  1. Fint där på hyllan... jag är lite hyll-o-man, älskar hyllor och tycker de är det bästa man kan ha eftersom man kan ändra lite efter humör och säsong.
    Ha en fin start på nya veckan!

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!