måndag 16 november 2015

Afternoon teaAfternoon tea på Ulriksdals Slottsträdgård är minsann en fin upplevelse. Både inomhus och...


...utomhus.


Och även om frosten tagit de flesta blommor är det vackert på ett höstligt sätt.


Fröken hade på sig sin nya kappa som jag sytt. 
(som jag trodde var färdig tills jag såg nålarna i fållen)Och jag gjorde min favoritfläta i frökens hår, en fläta runt fläta.

Nu var det ju inte alldeles nyligen vi var där, nästan en månad sedan faktiskt. Men har man inte hunnit med att fotografera helgens festligheter är det ju tur man kan klämma in ett gammalt även om bilder på självaste godsakerna inte finns. För ska man hinna äta och uppskatta de goda smörgåsarna, teerna och sötsakerna har man inte tid att ta bilder.

 Om vi skulle summera lite så var barnens favorit de olika tekannorna som stod på bordet med varmvatten och raden med massa olika tesorter. Jag tror nog att fler av oss provade minst två sorter. Till och med Liten drack te, han har nu förstått det där med te och fika vilket nästan är ett måste i vår familj då det fikas en del. Och smörgåsarna var goda, likaså de ljuvliga rosmarinsconesen som jag måste provbaka hemma någon morgon.

Och trevligt är det med platser man kan njuta av massa fint både inomhus och utomhus. 

Denna vecka hoppas jag på att hinna med att visa Litens nya matta. Den ligger där så fin men inte helt lätt att få med på bild.


1 kommentar:

  1. vilken absolut ljuvlig kappa... även med nålar i fållen! :-)
    Ha en underbar dag!

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!