lördag 26 december 2015

Julens paket


Årets julgran fick bli en liten ståendes i barnsängen i år igen. 


Några av presenterna lades  i förra årets klädda kartonger. Favoriterna som är gamla knäckebrödsförpackningar är alldeles perfekt till presentkort och pengar. Sen hade jag en gammal leksakskartong som är så fin att det räckte med ett liten brett band runt det.


Brunt papper och målade djuransikten slogs några paket in i.  Snurror är ju så väldans tjusiga på paket och bra att göra av små pappersbitar som blir över. 


Lite finheter i julgranen. Mini smällkarameller och en ny liten fjäderfågel.


På eftermiddagen efter Kalle Anka kom vår fina tomte.Och innan Liten gick och la sig för kvällen öppnade han sina sista klapper tillsammans med storbarnen.


Så kom den där julen som vi alla väntat på. En liten promenad i skogen tog vi på förmiddagen så vi alla skulle piggna till. Sedan lunch pepparkaksbak, Kalle Anka, Tomten, middag, presentöppning och ihopsättning av pepparkakshus samtidigt som vi skypade med min syster och hennes familj i America. Tänk så bra det är med skype. Hur man liksom kan fira jul lite tillsammans fast man är så långt från varandra. 

Och när julen är här betyder det ju även att julmarknaden är slut. Det röda lilla båset står tomt och de varor som var kvar är inventerade och står och vänta till nästa år. Nu tar vi några lugna dagar och försöker komma ikapp allt som inte hunnits med i hemmet. 

Hoppas ni haft en fin jul och god fortsättning önskar jag er!
3 kommentarer:

 1. WUNDERSCHÖN verpackt,,,,
  die mit den TIET GESICHTER gefallen
  mir besonders gut,,,

  wünsche noch einen feinen ABEND
  bis bald die BIRGIT aus TIROL

  SvaraRadera
 2. Så fint! Naturligt och vackert. God fortsättning!

  SvaraRadera
 3. Ser ut som ni haft en underbar jul! Jag gillar dina djurpaket!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!