måndag 1 februari 2016

Januari på Instagram


Årets första månad är nu slut. Och januari gick ju så mycket fortare än jag trodde den skulle. Mest för att väntan på att äntligen få flytta in och fixa i affären varit så lång. Men så kom helt plötsligt dagen några dagar tidigare och målningen har börjat. 

Som vanligt händer det mycket mer på Instagram än här på bloggen. Det blev en del köksbilder och det beror nog på att jag är så väldans glad över det där golvet. Det största efter affären denna månad. Sedan fylldes webbutiken på med saker som tagit slut under december.


Det kom en hel del snö. Besök på Formex för att hitta finheter till affären och så delade jag lite bilder från andra fina Instagram-konton som inspirerar. Ja ni ser, det händer så mycket mer där.  Lite mer vardag när man är hemma med Liten, blivande treåring. Jag tänker att jag nu ska växa in i bloggen. Få den att liksom anpassa sig efter hur livet ser ut nu. Och så kommer det ju att fyllas på med butiksbilder. Massa inspo till barnrum, för det kommer ju att bli mycket finheter till barnrummet i affären så ska inredas som rum. Bloggen blir som en dagbok av renoveringen som kan vara kul att ha kvar. 

För den som vill följa livet på Instagram heter jag @miakinoko där. 

3 kommentarer:

 1. Så många fina bilder! Ska absolut leta upp dig på instagram :)
  (Själv finns jag som @nillaq)

  Ha en bra dag! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Så många fina bilder! Ska absolut leta upp dig på instagram :)
  (Själv finns jag som @nillaq)

  Ha en bra dag! Kram Pernilla

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!