söndag 10 juli 2016

Kalifornien del 1


Då börjar vi resedagboken lite såhär efteråt. Lite mest för att få mig ltill att titta igenom  alla de där 1700 bilderna och plocka ut de som skall sitta i ett fotoalbum senare.  Detta är första bilden på San Fransisco där vår resa börjar som jag tog från bilen (förutom de på flygplatsen och de är ju kanske inte något av intresse för er). Mitt i natten för oss och 9-åringen han som inte alls ville sova på flyget somnade direkt när bilen började åka. Vi andra satt och tittade ut genom fönstret. Och även om husen och allt  runt omkring var fint så  kändes det som jag lyckades se varendaste hemlös person i stan. De var så många att jag blev lite ledsen i hjärtat att jag inte kunde  tänka så mycket på självaste staden under bilresan. Och tyvärr så var den känslan med under hela resan speciellt då man var i storstäderna.Här var då den kända röda bron. Vi hade sån otur med dimma alla de tre dagarna vi var där. Och den där dimman har vi fått uppleva mycket av vid kusten. Och även hur det på bara på 10 minuters bilfärd helt plötsligt tittar fram en blå himmel och sol.


Lite såhär. Efter att åkt över bron och 10 minuter så var himlen blå. Och denna lilla stad bodde vi i. Så himlans himlans mysig.Pool med roligaste skylten.


Lilla stan med restauranger och små butiker. En damm med karpar och sköldpaddor att titta på.Och sötaste lilla godis och bakelseaffären.Hela butiken gick  i olika gröna nyanser och godsakerna låg i fina påsar, glasburkar, skålar och tårtfat. 


Ja det var lite om Larkspur. Och att flyga med fyra barn gick ju välans bra. De stora som är 9,11,13 år klara sig ju bra själva på flyget och lilla 3-åringen satt ganska nöjd på sin plats hela resan. 


2 kommentarer:

  1. Vilken fantastisk resa det måste varit! Ska bli kul att följa dina inlägg och se mer av Kalifornien. Var evigheter sen jag var där och önskar att vi nångång kunde göra den resan, hela familjen.

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  2. Vad kul med reseinfo!! Synd på alla hemlösa! Förmodar att de är fler i San Francisco än på många andra platser? Hahaha vilken poolskylt :)

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!