tisdag 16 februari 2010

En blå kjol med spets



Nu finns den blåa kjolen jag sydde till mig även för barn. Jag har valt en vit tröja idag men den är säkert fin även med en röd tröja, som passar ihop med de röda skorna och det röda hårspännet även det från kinoko. Kjolen kan även kombineras med mamelucker från kinoko. Tyckte att min virkade matta passade så fint ihop med kjolen så den fick vara med på bilden.


Barnkjolen har även små söta fickor som snurrkjolen med dessa är lite kantigare med ett tydligare veck hela vägen och en spetskant istället för bomullsband.


Kommer att finnas på hemsidan till helgen.

Vill hälsa alla nya läsare välkomna det har blivit en hel del nya de senaste dagarna och jag hoppas att ni vill fortsätta följa mig. Jag försöker titta in i hos alla nya som lämnar kommentarer skulle det vara så att jag missat någon så är det bara att skriva igen.
Om ni har lagt er som följare och jag inte tittat in hos er så beror det på att det inte går. Däremot går det genom kommentarerna. Jag vet inte vad det beror på. Alla kanske inte heller har en blogg utan har kontot för att hålla koll på bloggar de följer.

23 kommentarer:

  1. De är väldigt fina, dina spetskjolar! Och modellen är ju alldeles bedårande! :)

    SvaraRadera
  2. Underbar kjol, och vilka fina fickor. Jättesöt modell (ja, både kjolmodellen och Juliette)!!

    SvaraRadera
  3. Vilken söt kjol och med skorna till.... Jag blir så sugen på att försöka sy barnkläder själv när jag ser dina allster!
    Kram/ Anna

    SvaraRadera
  4. Vad snygg den blev med spets till! Passar jättefint på Juliette! Fina bilder, miljön och tillbehören gör mycket för känslan av klädesplagget.

    SvaraRadera
  5. Nydelig skjørt, søte lommer! Kan tenke meg at det er stilig i en piruett. Og- så fine, stemningsfulle bilder du tar av klærene.

    SvaraRadera
  6. Jag kan bara instämma med föregående talare!! Kjolen är helt underbar...sådär tuffsöt som är tjejigt fast på ett busigt och lekfullt sätt...om du förstår hur jag menar... Juliette verkar ha fallenhet för att posera:) Jag fotar en hel del själv och du har en väldigt tydlig stil (både när det gäller dina kläder och stämningen runt i kring i bilderna). Inspirerande:)

    SvaraRadera
  7. Verkligen fint med spetskant! är det blå tyget ett slags jeanstyg?

    Tack för dina tips angående muddarna förresten. Jag sprättade faktiskt upp mudden i jeansen för ett tag sen och la i ett brett resårband, det blev mycket bättre än innan! Antar att det är så jämt, sy...sprätta..tänka...sy igen...

    SvaraRadera
  8. Den var helt ljuvlig Mia! Såå fin! Allt du gör passar så fint ihop. /petra.h

    SvaraRadera
  9. Åh, denne var nydelig - og helt enig i at det var en god ide å ta bildene mens hun sto på det runde teppet :)

    SvaraRadera
  10. Åh, for et nydelig skjørt!
    Du har så stilren og lekker stil:)

    SvaraRadera
  11. Vilken fin. Hoppas nästan att jag får en flika bara därför :)

    SvaraRadera
  12. Hej Mia, så gullig kjol! Spetsen är bedårande.
    Kan se min brors lilla tös i en sådan. Hon skulle ju bli så söt så att man skulle vilja äta upp henne, hihihi.

    Tänkte försöka svara på din fråga ang panel och väggunderlag.
    Du har gipsväggar skrev du. Om du skulle vilja sätta panel på väggen så lägger du läkt över reglarna i väggen först. Det är alltså träpinnar som man spikar fast i reglarna. För att sedan spika fast panelen i dessa träpinnarna (läkten). Då sitter de stadigt och fast. Knacka på väggen så hör du vart reglarna går. Det finns även ett mätinstrument som "hittar" reglarna åt dig. :) Spika upp läkten tvärsöver alla reglar. Sedan spikar du upp panelen på det.
    Klart! :)
    Haha, jag hopps det gick att förstå något av det. Jag är obsolut inge bra att förklara med ord. Vill gärna använda mina händer när jag skall förklara saker...

    Nu ska jag vidare, önskar dig fina dagar, så hörs vi snart igen!
    Kraaaaam / Åsa.

    SvaraRadera
  13. Hej Mia!
    Åh en sån ljuvlig kjol!! Står det inte Vera på den, hihi;)

    Vad kul att fler o fler hittar till din fina blogg Vännen!

    kraam Jenny

    SvaraRadera
  14. Så söt kjol och flicka! Passar så bra in i omgivningen. Du verkar ha fallenhet för att fotografera och få dina barn att posera så prydligt! :-)

    SvaraRadera
  15. Vilka fina grejjer du syr, verkligen!
    Ja, krukorna är från ikeas köksserie :) Fina och bulliga.

    SvaraRadera
  16. Hej!

    Sicken söt liten kjol, önskade att jag hade barn som jag kunde klä i dina kläder...får kolla inför framtiden.

    Tack för tipsen om leverantörer, har inte hunnit kolla några än men det blir nog bra.

    Kramar Maria!

    SvaraRadera
  17. Så söt kjolen är! Och syskrinet blev ju verkligen jättefint. Jag har nog min farfars gamla någonstans, men dem ser ju inte så kul ut i orginal. Kanske apar jag efter någon dag och gör om den jag med.

    SvaraRadera
  18. Superfin kjol, älskar spetsar, och de fickorna var så söta! Och din juliette är så cute! Röda mattan gör den lilla extra. Åh, kort och gott, allt är perfekt, men måste man välja så ta din lilla docka, hon är vacker som bara det, hon kunde bara nacken, och allt skulle se ut lika fint, precis med ett par trossor vålde hon att posera på tidningen, VÄRLDENS MEST UNDERBARA PRINCESA, hehe.

    SvaraRadera
  19. Hej!
    Har nyss tittat in i din web-shop. Vad mycket fint du syr. Blev mycket förtjust i din badrock med knäppning istället för skärp. Skulle passa mina pojkar så bra. Blir nog en beställning så småningom..

    Kramar Milla

    SvaraRadera
  20. Å så söt kjol Mia! Vad duktig du är!

    Du har en utmaning att hämta hos mig! Hoppas allt är bra, kram

    SvaraRadera
  21. Ljuvlig kjol och superfina bilder!

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!