tisdag 6 oktober 2009

rosetter och haklappar

Juliette visar gärna upp det nya hårspännet. Märker att det är dags att köpa kamera nu bilderna inomhus blir lite suddig och mörka om man tar bilder sent på kvällen. Jag som gillar att ta kort borde ha en bättre kamera, jag får skriva ett brev till tomten.

Rosetter klara för mässan. Jag använde mina klädlappar till hårspännena.Med två snitt i pappret gick det att sätta fast dem. Det fanns inte mycket plats att sätta dem på, men det ser ändå ut som de är gjorda för att sitta just där.

Igår sattes knapparna i och nu är haklapparna färdiga. 30 stycken blev sälj dugliga och två får hamna i fynd lådan. Jag trodde att de med kantband och haklapp i samma färg skulle bli lite tråkiga men de blev faktiskt fina. Ibland är det tur att man provar. Vill ni se haklappen nära klicka då här.

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Tack för idag! Det var supermysigt, barnen hade jättekul. Nu har jag fixat något provisoriskt här. Någon gång i framtiden när jag får lite tid över får jag försöka lära mig hur det här går till och fixa til det lite bättre men nu fick jag i alla fall upp lite bilder. Tack för tipset!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Vilken mysig blogg! Gillar kantarelltrycket och visst är det prickiga tyget snyggt - speciellt till haklappar :)

  SvaraRadera
 3. Vad fina klämmorna blev. Har du satt dem på en sådan klämma som man"niper fast" eller en klämma med lås? Gillade dem mycket, känns precis som de passar till din övriga stil på kläderna. Blir det mässa till helgen då? Allt ordnat och fixat inför den. Måste vara mycket att tänka på. /petra.h

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!