onsdag 21 oktober 2009

gamla byxor blir nya

Jag tycker alla sybloggare är så duktiga på att sy om andra saker. Lite dåligt samvete får jag över att jag köper nya tyger när hela skåpet är fullt med tyg och gamla kläder. Så nu blir det nya jeans av gamla jeans till Elliot som inte gillar mina byxor för att de är för mjuka, han vill ha tajta byxor i tjockare tyg. Annars brukar barn föredra mjuka sköna kläder. Dessutom bryr han sig inte heller när kalsongerna korvar sig under byxorna.


Den första bilden visar det nya mönstret jag ritat en förlängning och en minskning på vidd från muddbyxan.
Mina gamla Rockyjeans som jag inte gillar, men kanske skall jag prova dem igen innan jag klipper i dem. Lite resttyger från foder i jeansjackan.

Nya jeansknappar som jag fått av en arbetskamrat för många år sedan. Då blir det till och sy knapphål har inte gjort det på många år. Kanske blir det handsydda knapphål både fint och kul.

Byxan beräknas vara färdig på lördag. Ikväll är det brudklänningen som skall klippas ut och fortsätta på hemsidan. Som är lite försenad, hoppas på helgen.

5 kommentarer:

 1. du gillar både och, hur ska juliettes vara?, som den trekvar klockat armig? jag håller på med hennes nu. är du klar med hemsida? sist var jag där så jag en dröm finjacka, skulle komplettera byte med en klänning eller tyg, för annars är det inte rättviss. vad tycks?

  SvaraRadera
 2. ja, skicka bilden, en lite fel av dig, måste inte synnas, jag tar den, bara vill se, för då passar först till stora syster coh sen till lillan, vi har aldelles för mcyket av klänningar, och byxor vill absolut ingen ha, därför ville jag ha jackan, förresten är den så himla snygg. done!

  SvaraRadera
 3. Jag fattar inte att du hinner med alla projekt!
  Vad du seriös ang tomten?

  Kram
  A-C

  SvaraRadera
 4. oj vad spännande med jeansen, väntar nyfiket ;.)

  SvaraRadera
 5. Hej Mia!
  Du får visa oss bilder på jeansen sen när de är klara:)

  Ha en härlig kväll!

  Kram Jenny

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!