onsdag 4 november 2009

gungstolen har fått nya kläder
Nu har gungstolen fått nya kläder och det är en gammal ullpläd som ingen av barnen ville använda för att de tycker att den sticks. Men man tager vad man haver, jag började redan förra veckan med utmaningen och det är kul. Den sticks inte när man sitter i gungstolen, kanske lite.

Jag tvättade och behöll kudden som vi fick med gungstolen när vi köpte den. Två rosetter i fästet för att dölja säkerhetsnålen som håller kudden på plats.

Jag behöll fransarna på pläden och satte de längst ner. Baksidan är ett tyg från sofföverdraget vi hade tidigare ett grått tyg som får vara sommarsidan sen.

Banden som skall hålla dynan på plats fick vara i spets och en liten rosett knöts. Känner att det är mycket rosetter nu i mina inlägg men jag är nog inne i en rosettperiod just nu.
Har inte bestämt om det skall vara korta eller långa band som skall hänga ner.
Jag sydde även kuddar till soffan och en ryggkudde men det kommer bilder när soffan är färdig.
här såg gungstolen ut tidigare.

4 kommentarer:

 1. Hej där! Riktigt snygg blev den! Du får mycket gjort i och med utmaningen. Det ser alltid så mysigt ut med en gungstol. Angående mitt täcke så har jag sytt från framsidan och följt mönstret där, de där rundningarna på den blå sidan. Mitt första kviltade täcker ever! Det var riktigt roligt också. Du får testa nån gång! Ha det fint Mia! /petra.h

  SvaraRadera
 2. Vad fin den blev. Som nu men ändå inte :)

  SvaraRadera
 3. Kolla in detta! Possitiv feedback på din hemsida:

  Hej igen!

  Jag glömde att säga att säga att nu har jag handlat från Kinoko! Ett par jättejättefina jeans. Jag beställde dem nyss så jag har inte fått dem än, men de var verkligen fina på bilden, men jättestora röda muddar (=jättebra) och en fin svamp på som mönster. Det ska bli kul att inte bara ha H&M- och Polarn&Pyret-kläder verkligen!

  Hörs snart igen!
  Lina

  SvaraRadera
 4. Hej Mia!
  Vad fint det blev:)
  Du, jag såg att Systerlycklig.se har jättefina såna där adventssiffror fast i emalj (vitt med bruna siffror)istället för zink! De var nästan snyggare än de jag köpte;)

  Ha en trevlig eftermiddag!

  kram Jenny

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!