måndag 21 december 2009

KlädpåsarPåsar med kläder som väntar på nya hem nu innan jul, här gömmer sig...

....ett par sådana fast med blå mudd men jag tyckte röda såg lit juligare ut att visa. Dessutom fick L ha på sig min gamla tröja som mamma stickat, han ville inte gärna ha den men en bild lyckades jag ta. För att få en fin bild på kantarellfickan fick han försöka nå en kontakt högt upp på väggen, så lite arg är han.

...två kanske tre snurrkjolar med röd mudd och en eller två med blå, en kund har ej bestämt sig för färg ännu.


En fin inspirationsbild som känns lite julig. Jag tycker att kjolen är fin med grå strumpbyxor, röda skor och en mysig grå kofta.


Och två prickiga klänningar som ni nu har sett många gånger. Hann inte ta en julig inspirationsbild men med vita strumpbyxor, de röda skorna och ett rött hårspänne från kinoko. Blir nog fint eller vad tror ni?

Här hittar ni hemsidan.

6 kommentarer:

  1. Oj vad många klädpåsar, du måste ha lagt i ordentligt!! Jättefin snurrkjol, fint med et röda till.
    Det blir nog inget sandskottande till jul, det ska regna här tydligen.... Då är ju 40 grader och solsken att föredra... Fast helst vill jag ju ha snö förståss men det kan jag ju glömma!

    SvaraRadera
  2. Det helt underbart, påsar ser så fina ut och betyder att går bra med kinoko, det viste jag! det kommer ännu mer! Juliettes bild med grå kofta och finaste kjol är som en juldröm. jättefina alla, leonard rumpis inkluderat. Du är så duktig och begåvad, och har en sånt känsla för stil, kram!

    SvaraRadera
  3. Det kommer att bli jättefint - tycker så mycket om den där sista bilden :)

    SvaraRadera
  4. Oj, så många fina påsar! Roligt med många beställningar :-). Kläderna är helt underbara, och bilderna lika så! Grått och rött gör sig så fint till kjolen, och tröjan och tossorna passar så fint ihop med byxorna.

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!