söndag 27 juni 2010

Kokosnötter i apelsinträdet och rabatt på kjolar



Mataffären hos oss brukar under våren ha en stort tält med blommor och i mitten av sommaren har de en rea. Jag köpte ett nytt apelsinträd eftersom det flyttat in konstiga små djur i vårt gamla, som vi i och för sig har kvar. Det tvättas och torkas varje dag för att få de små djuren att flytta på sig.

När vi skulle fotografera mig i kjolen tyckte Kenneth att vi skulle göra något roligt och en kokosnöt fick flytta in hos de små apelsinerna.


Mudden och spetsen är vit och volangen är lite bredare än på den vita. Jag gillar den bredare bättre för det blir så härligt fall och när man går och det studsar så härligt mot benen. Vet inte riktigt hur jag skall förklara men den blir tyngre och rör sig på ett annorlunda mot exempelvis den blå som inte har någon volang.


Någon som har ett bra tips på hur man lättast öppnar en kokosnöt? Jag brukar först göra två hål och hälla ut mjölken för att sedan hamra tills den öppnar sig.
Jag har nu satt in kjolarna på hemsidan med 100 kr rabatt och tanken är att man ska kunna välja färg, med eller utan volang och hur bred volangen skall vara. Storleken anpassas efter kundens längd, midjemått och stuss som skrivs i meddelanderutan. Rabatten gäller till den och med den 4 juli.

Mina nyköpta träskor från Knulp.se, jättesköna! Tack Homeriver för tipset.

12 kommentarer:

  1. Vad fin du är! Kokosnöten ser också ut att trivas bland de små apelsinerna :) Nu när jag ser dig i din fina mullvadsfärgade kjol så har jag bestämt mig för att min vinst hos dig får bli en kjol i den färgen, storlek 38/M, behöver du fler mått? Jag mailar dig min adress. Jag är så otroligt glad för att jag vann din utlottning :)
    kram

    SvaraRadera
  2. Så fin kjolen är och vilken modell DU är! Måste titta in på hemsidan.

    Tänk, jag har aldrig köpt nån kokosnöt, så jag har ingen aning om hur jag skulle få upp den...!

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  3. Kjolen är JÄTTE fin och du med! Den passar verkligen bra på dig, hmm, men blir osäker om den skulle vara lika fin på mig...? Ska klura lite på det och gå in en gång till på hemsidan... Önskar dig en riktigt bra söndagskväll!
    Kram Mia

    SvaraRadera
  4. Vad kul att du hittade och köpte Knulp-sandalerna! Jag tittade också på den där modellen, men valde som du såg den enklare. Men man vet inte till en annan sommar, det skulle vara snyggt med ett par i en annan färg i "din" modell också...

    SvaraRadera
  5. Hej Vännen!
    Åh vad fin du är i din kjol!! En sån vill jag oxå ha..får gå in o kika på din hemsida;)
    De där träskorna är riktigt snygga oxå!

    Ha en trevlig vecka!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  6. Hej hej!
    Tack för din söta hälsning hos mig! Ja, jag var lite fundersam över servettbehållaren, jag har ju en liten kille som gillar servetter och papper här hemma med, men han tog det med ro. Dock var det väldigt skönt att slippa springa upp och hämta papper när han spillde vid middagen :)
    Dina kjolar är verkligen supersöta! Jag får ta lite mått på mig själv och återkomma, skulle behöva en fin kjol som faktiskt passar mig (gått ner en del).

    Hoppas ni får en jättehärlig vecka ni med!
    Kram ia

    SvaraRadera
  7. Så fina, bilder, kjolen är bedårande! Mia, ja, den blåa har jag också sytt, kram!

    SvaraRadera
  8. Hej.
    Så jättefina kläder du syr, underbara barnkläder. Jag blev väldigt förtjust i din kjol, förstår precis vad du menar med volangen. Jättefina foton på dig också, kokosnöten var en bra idé. Här brukar maken såga av dom på mitten, sen hänger jag upp dom till fåglarna.
    Ha en fin dag
    Kram till dig
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  9. Hej där!
    Kul att finna din sida, antar att jag kommer att finna mycket spännande där. Vädigt fin kjol men jag antar också att allt pryder en skönhet.
    Ska absolut kolla din hemsida.
    Kokosnötter brukar vara ett irritationsmoment, jag gör som du hi hi.
    Ha nu en riktigt skön dag
    Hälsningar Lena

    SvaraRadera
  10. Söt som en pingla!, säger jag bara.;-) Kram Stina

    SvaraRadera
  11. Vilka superfina bilder på dej i den snygga kjolen! Häftigt med den blå bakgrunden, gör sig fint med apelsinerna. Träskorna är också fina och passar så bra till. Och snyggt skärp också.

    SvaraRadera
  12. Hej!
    Roligt att få se bild på bloggerskan/sömmerskan :) Vackert!

    Såg att du skrev tidigare om chokladmynta. Vad kan man göra av den?

    Kram Milla

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!