fredag 22 oktober 2010

Skjorta med attityd


Finkläder för pojkar som inte ser för tråkiga ut är svåra att hitta. Jag vet inte om jag har höga krav eller om det är utbudet som är dåligt. Randigt är alltid fint och de här ränderna är dessutom i olika nyanser och passar bra till jeans. E har ett par smala manchesterbyxor från kinoko som ännu inte finns till försäljning.


Den kanske inte är så färgglad som många andra bloggare föredrar, men kinoko står ju inte för det färgglada. Det är som jag skrivit tidigare, de små detaljerna gör plaggen speciella. Och några kanske tycker att det här inte är så mycket roligare och finare än det som finns i affärerna. Men tyvärr funkar inte en mönstrad skjorta med en massa färger på en 7 ½-åring (i alla fall inte på min). Detta är en tidlös modell som även kommer att funka om tre år när fyraåringen säkert kommer att ärva den. Man kan ju välja en roligare slips eller en fluga istället för den svarta om man vill ge det hela lite mer "liv". Eller så låter man barnet stå för livet istället:
Fler detaljbilder hittar ni här.

Med denna bild vill jag önska er alla en

TREEEVLIG HEEELG!!!

PS. Kenneth har lite svårt att se skillnad på vår son och Howling Pelle i The Hives för tillfället och han kanske har en poäng, eller?

5 kommentarer:

 1. :) Du menar att killen har attityd! Stort lycka till i dag med IKEA garderoben. Har anmält mig till minglet.

  SvaraRadera
 2. Väldigt snygg skjorta, och garanterat användbar! Jag gillar det enkla och det stilrena faller mej i smaken. Min egen smak spretar åt olika håll, under olika tidpunkter. Ibland enkelt och rena färger, ibland retro inslag, ibland popigt och ofta väluttänkta kombinationer av mönster och färger. Konstnärligt, kanske :-). Det estetiska är alltid viktigt, och jag faller mycket för kinoko esteiken, den är personlig och inte likadant som alla andra gör. Jag är inte heller en 100%:ig retro anhängare, men kan ibland få små retroanfall ;-). Men sällan helt retro, utan kombinerat med något enkelt basplagg.

  SvaraRadera
 3. Skitsnygg skjorta. Jag gillar Kinoko för att det är unikt och med fantastiskt fina detaljer. Så fortsätt med din stil, jag gillar den. Jag gillar retro men inte till 100 %, får huvudvärk om det blir för mycket ;-) Tack för att du vill vara med i min utlottning.

  SvaraRadera
 4. WOW WOW WOW, vilken sjorta och vilken Elliot! Jag är så kär i din kille!

  SvaraRadera
 5. Kul skjorte! Har ikke gutt selv, men jeg har lagt merke til at veldig mange klær til gutter har enten hodeskalle, flammer eller noe lignende på brystet. Må være herlig å kunne skape sine egne ting, akkurat som man selv ønsker det. ☺

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!