måndag 8 november 2010

En prickig babyklänning

Jag gjorde den här för ett tag sedan och har nu gjort mönstret till 50/56 och 62/68. Det fick bli en omlottmodell eftersom de är enklare att ta av och på. Tryckknappar för att den ska sitta ordentligt, jag tycker snörning är för krångligt och lätt åker upp.

Jag hittade vita tryckknappar i storpack här, fem stycken håller ihop klänningen.

En blomma på mitten för att dölja mittenknappen. De andra klänningarna kommer inte att ha någon knapp i mitten och inte heller blomman. Om jag bestämmer mig för att ha knappen och blomman kvar ändå så får kinokolappen flytta någon annanstans.

Då var det måndag och höstlovet är slut. Nu börjar de stressiga morgnarna och kvällarna igen. Men det kommer att bli lite lugnare på dagarna, med ett troll hemma istället för tre.

8 kommentarer:

 1. Alldeles underbar. Precis den stil på kläder som jag egentligen vill klä min dotter i uteslutande. (Sen blir det inte riktigt så.) Väldigt fin detalj med den lilla blomman.

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset om tryckknapparna!
  Har du en sådan tång att sätta dem med som fanns på samma sida? Jag har funderat på att köpa en tång av märket Prym (någon sa att den var bättre)men tycker både tången och de knapparna är dyra. Blev nyfiken om du har någon erfarenhet om bra/dåligt med de knapparna du köpt?!

  Jättefin klänning också - som allt annat du gör!

  /Linda W

  SvaraRadera
 3. Vad fin den är! Synd att man inte kan klä pojkar i klänning...

  Namngivningspresenten användes idag på babysim, något stor men mysig.

  SvaraRadera
 4. Åh, vad söt! Prickigt och små storlekar är så gulligt :). Men jag tycker nog du ska ha kvar blomman och flytta kinoko-lappen då i stället... För blomman är lite pricken över i, enligt mig :).
  Kram/Annie

  SvaraRadera
 5. Helt underbar blogg! Du har Awards att hämta hos mig....:)

  SvaraRadera
 6. Jättesöt klänning och jag instämmer med de andra att blomman var pricken över i. Är så sött med prickar =)

  SvaraRadera
 7. Galet fin! Precis som kjolen ovan! Kunde inte kommentera den dock då det inte kom upp en kommentarsruta.

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!