torsdag 25 november 2010

Virkat kuddfodral


Minns ni mormorsfilten som jag virkade klart för några veckor sedan? Det blev lite garn över och jag började genast virka på ett kuddfodral. Men garnet räckte inte och den har legat i virkkorgen sedan dess.

Allt som behövdes var två vita nystan och en timme.

Samtidigt som jag gjorde klart kuddfodret lärde sig min man att virka. Något motvillig i början, men sedan hade han svårt att sluta. Vem vet, kanske det kommer ett inlägg en dag med något fint virkat av honom.


Nu i juletider säljs clementiner i söta små trälådor, en sådan använder jag till våra hemmagjorda ljus. Ljusen som ligger i lådan kan ni se fler bilder på här.

7 kommentarer:

 1. Vad fint det blev! Verkar gå så snabbt för dig. har du tjockt garn? Stor virknål? Heja din man som vill dela ditt intresse!

  SvaraRadera
 2. Vad fint!!! Jag önskar jag kunde också virka, men kanske jag lär mig nån gång :)
  H. Sussu

  SvaraRadera
 3. Så fin puten ble ved siden av teppet:)

  SvaraRadera
 4. Jätte fint blev den!! Så fint tillsammans med filten!
  Ha en härlig första adventhelg :)

  SvaraRadera
 5. Jättefint! Både kudden och filten. Riktigt snyggt att göra bara i vitt, grått och svart! Jag brukar jualltid göra allt med så mycket färg och det är ju härligt, men du visar att gråa nyanser kan bli riktigt lyckat det med! :-)

  SvaraRadera
 6. Fantastiskt fint fodral! Passar jättabra till filten. Jag har en filt pågång, som jag "bara" ska montera ihop. Svärmor har virkat alla rutorna, men just nu har fokus varit på julmarknaden som blir av kommande fredag och påföljande måndag.

  Ska bli spännande att se vad du hittar på i PIF-en. Hör av dig om du behöver min adress.

  Vi hörs!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!