måndag 13 december 2010

Paketkalender

Än har det inte kommit fram så mycket julpynt hemma hos oss, vi har inte haft tid helt enkelt. Men julstrumporna till paketkalendern har fått hänga sedan 1 december. Av tre barn lyckades jag övertala ett att ha den i sitt rum, de andra hellre ville ha Playmobil- och Legokalender.

Strumporna är väldigt små och tidigare har vi lagt i lappar från hustomten där han skrivit var paketet ligger. Men i år är det Juliettes alldeles egen kalender har jag fyllt nästan alla strumpor med små söta saker till dockhuset, bl a de små äggkopparna jag visade förra veckan.


För två år sedan låg de söta luciafiguerna i ett var sitt paket och året efter såg det ut så här. Men idag superlimmade jag ihop alla delar igen eftersom även Lucias huvud ramlat av. Hur länge det håller vet jag inte, förmodligen tills någon av barnen får för sig att leka med dem igen.

Önskar er alla en trevlig luciakväll.

4 kommentarer:

 1. Hej Mia :) kikar in och önskar dig en underbar lucia kväll. Låter som en spännande kalender för barnen. Stackars lucia figurer :)dem har vi i butiken nu och sist fick en liten flicka för sig att stoppa den lilla tomten i munnen hihi så där är väl något oemotståndligt med dem

  Kramar Malin

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar paketkalender! Så söt, så söt! Härligt att lösa att det kan ta ett år innan saker limmas ihop, oftast slutar det med att jag får slänga trasiga saker, det tar liksom för lång tid, suck.

  SvaraRadera
 3. Vilken fin kalender! OCh vilka otrloigt söta små paket! Tittade på äggkopparna längre ner och dom var ju så gulliga att man nästan smälter! :-)

  SvaraRadera
 4. Visst är det väl roligt med paketkalender! Gulligt med så små söta paket!

  kram pernilla

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!