tisdag 8 februari 2011

Vinnarna i utlottningen är...1.a pris 300kr Sanna
2.a pris 200kr Margit
3.e pris 100kr Anna

Ett stort grattis till er tre, maila mig er adress så skickar jag presentkortet till er.


Kameran ville inte komma fram från sitt gömställe igår och jag kunde därför inte filma dragningen men barnen har fått dra lotterna och jag bestämde i förväg vem som skulle dra vilken vinst. 1:a vinst fick äldsta, 2:a vinst mellersta och 3:e det minsta trollet. Som alltid känns det tomt efter en dragning och helst vill jag ge något till er alla som tittar in men det går ju inte. Ni får helt enkelt hålla utkik efter nästa utlottning och hoppas på tur då.

Som ni märker av inläggen, blir det inte mycket sytt just nu men pannkakan är färdig och bilder kommer i veckan. Dessutom har Juliette beställt en ny Tingeling-klänning eftersom hennes gamla är för liten och den ska vara färdig på lördag när hon ska på Prinsess-kalas.
Nu när värken (efter 18dagar) äntligen gått över (förutom på natten) kommer jag öppna hemsidan igen nästa vecka. Jag känner att jag behöver en vecka till för att småpyssla och komma in i vardagsrutinerna igen.

8 kommentarer:

 1. Ja det blir lite tomt när vinnaren är dragen och det inte blev en själv... det är så spännande fram tills dess, men stort GRATTIS till de 3 och nu ser vi fram emot att få se pannkakan ;-)

  SvaraRadera
 2. Grattis till de tre lyckliga! Jag har länkat till tävlingen i min högerlist, och nu är jag så fäst vid bilden att jag inte vill ta bort den. Det är väl ok? Kanske får du något extra besök!

  SvaraRadera
 3. Så skönt du är bättre, du har också rätt att du skall ta det lugnt i början!
  Jaha, tre glada är det, nåja, man inte få allt! (ler)

  SvaraRadera
 4. Hej Mia!
  Vad skönt att du mår bättre nu!

  Grattis till de 3 lyckliga vinnarna och tack för utlottningen!

  Sköt om dig!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 5. Grattis till de lyckliga vinnarna och tack för en mycket fin tävling!
  Ta hand om er!
  Kram ia

  SvaraRadera
 6. Grattis till de lyckliga vinnarna! Så skönt att se att du mår bättre. jag lyckades göra illa ryggen förra onsdagen och dagarna fram till igår har varit en mardröm, men igår fick jag hjälp å idag känns allt mycket bättre.

  Kram Cia

  SvaraRadera
 7. Gud vad glad jag blev när jag såg att just jag vunnit förstapriset. Tusen tack! Mail är på väg.

  SvaraRadera
 8. Vad kul att jag vunnit. Har precis mailat dig.

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!