tisdag 8 mars 2011

Golv

Tisdagstemat på Fabriken är idag golv och jag önskar att jag hade ett fint vitt gammalt trägolv att visa er men hemma hos oss är det ek överallt.

Eller nästan..... köket och hallen har aprikosfärgat klinkers. Inte den färgen jag själv skulle välja men praktisk när man har barn.


Toaletten nere har klinkers i grått och vitt som jag faktiskt gillar.


Till sist har vi det blå golvet i badrummet uppe som faktiskt ser helt okej ut på bilden. Men problemet är att hela badrummet är blått, murrigt och utan fönster vilket gör att det inte alls känns mysigt att vara där. Problemet kanske inte är allt det blå, ett rum utan fönster känns nog alltid omysigt även om det handlar om ett badrum.


När vi gjorde om förrådet till syrum lade vi in ett vitt laminatgolv. Bordskivan slipades och lackbetsades vitt och i sommar när vädret tillåter att möblerna står ute är det dags för vardagsrummet att få vitt golv. Ett av bidragen hittar ni här och ännu fler golv hittar ni som vanligt på fabriken.

Vad som gömmer sig i övre hörnet på den sista bilden får ni se imorgon.

6 kommentarer:

 1. Jag har inte heller några fina vita trägolv, men kan kanske få i alla fall i huset.

  Kram Cia

  SvaraRadera
 2. Har tyvärr inte heller vita golv på alla ställen...bara ett par. Får se hur jag ska göra med det. Ditt vit/grå var helt ok ändå, snyggt.

  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Hmm, en liten cliff hanger... Ja tänk breda tiljor, sidenmatt såpat trägolv, svartlackat... *drömmer*

  Det rutiga ser fint ut!

  Ha en finfin dag!

  SvaraRadera
 4. ja det är så svårt det här med golv :)

  SvaraRadera
 5. oj, nu blev jag lite stolt. i nästan hela det stora vita huset ligger vitlackat gammalt trägolv. enda stället golvet avviker är i hall/kök där vi har ett mörkgrått gummigolv. i källaren har vi lackat hela cementgolvet mörkgrått.
  det är så praktiskt med gummigolv, nästan inget porslin har gått sönder, trots tre små barn. det vita trägolvet har fått massor av skavanker, men det målar vi om när barnen blir större.
  kram och lycka till med dina vita golvprojekt!

  SvaraRadera
 6. Det är svårt att hitta bra golv (har jag konstaterat efter att ha spanat runt i ett halvt år). Det är sällan utseende, kvalitet och pris går ihop. Men jag tycker era golv ser riktigt bra ut. Fastän ek kan kännas lite tråkigt så är det ju betydligt bättre än en hel massa annat ;). Det blå badrumsgolvet är riktigt tjusigt tycker jag, ger lite medelhavsstämning :).
  Kram/Annie

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!