torsdag 24 mars 2011

Korg av tidningar

De här korgarna står nu under bordet i vardagsrummet. Jag önskar att jag kunde säga att jag själv gjort dem av gamla tidningar, men de är köpta. Jag minns inte vad butiken heter men det var en sådan "allt möjligt"-butik på Söder.

En har jag fyllt med saker som är bra att ha när man är sjuk eller trött. Bovetekuddar, en sak för huvudmassag, en slags solfjäder och några extra tofflor för gäster.

I den andra har jag lagt i min virkade pläd.

Just nu är det mycket inredning på bloggen, men jag lovar att det snart kommer lite nya kläder. Jag har ett jättefint gammelrosa linnetyg som väntar på att få bli sval sommarklänning, ett blommigt tyg i gula toner som ska bli en kjol till mig och en ny börsmodell. Vi får se hur mycket jag hinner med i helgen. Men bloggen är som livet, allt går i vågor och nu är det inredning som gäller här hemma.

Kanske är det våren som gör att man vill rensa, städa och göra om.
Minns ni den överfulla garderoben som inte gick att stänga. Den är nu städad (det gjorde vi igår kväll på 1,5 timme, det behövdes inte längre tid).
Idag började jag städa upp i pysselskåpet som börjar bli fullt av "bra att ha"-kartonger, glasburkar och konserver. En påse kartonger och en påse plastförpackningar lyckades jag rensa bort.

Önskar er en härlig dag i solen!

4 kommentarer:

 1. ååå, vad snygga...! Och vad härligt det är att få pyssla, röja och komma iordning nu när det går mot ljusare tider!
  Angående "metallsakerna" på dina kuvert i lite tidigare inlägg, kankse du menar brads. De som är mässingfärgade, och lite mer kontorsaktiga brukar kallas för påsklämmor :-)

  SvaraRadera
 2. Återbruk is lovely och i detta fallet även skitasnyggt. Jag gick faktiskt en helgkurs en gång i tiden där vi bla jobbade med tidningspapper. Tyvärr är väl det enda jag minns att man blev rackarns skitig av trycksvärtan ;-(
  Det där med bra-att-ha grejer har även för mig en förmåga att "rinna över" men lika förbenat är det svårt att göra sig av med dom :-)

  SvaraRadera
 3. Jag tycker om att läsa om inredning. Du tar fina bilder. Men jag är riktigt nyfiken på att få se vad du ska sy! Hoppas du får lite tid till det i helgen.
  Ja, det hör nog våren till att rensa och skapa ordning.
  Kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Jag såg liknande korgar på Lagerhaus och blev väldigt sugen på dom, men visste inte riktigt var jag ska ha dom eller vad jag ska ha i dom så det blev inget.
  Ang. inredning i bloggen så gör det i alla inte mig någonting, du visar Jättefina och inspirerande saker!

  Önskar dig en härlig fredag!!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!