tisdag 15 mars 2011

Några bokhyllor i huset


Tisdagstemat på fabriken är i dag bokhyllor och byråer. Vi har en bara en byrå och den är inklämd i klädkammaren som just nu är förråd. Ett väldigt fullt sådant, ni vet ett som man måste trycka in sakerna i för att kunna få igen dörren. Och när man väl stängt så går dörren inte att öppna för något ramlat och spärrat handtaget. När det gäller bokhyllor så tänker man först och främst på böcker. I barnens bokhyllor står böcker och...


leksaker. Jag gillar att sortera och ha ordning bland saker och framför allt bland leksakerna. I dessa väskor bor det Pet Shops-figurer, Sylvanian figurer och papperspyssel. De prickiga följde med en servis och den blommiga kommer från Lilla Tussilago. Den vita gamla skokartongen väntar på att få ett tjusigt papper om sig.

Några av våra böcker förvaras på en hylla ovanpå ett smalt högskåp (mest mina böcker som ni ser eftersom de passade in bäst färgmässigt i vardagsrummet)


Jag har spikat fast en tavelhylla på skåpet så att böckerna inte skall glida ner. Böcker med kläder från 50-talet köpte min mamma till mig för många år sedan i Japan. Fortfarande saknas en bok och jag kunde tyvärr inte hitta dem när vi var där. Om någon sett eller ser dem får ni gärna höra av er.

I syrummet står två bokhyllor där jag på nederdelen satt en gardinstång. Här hänger och ligger både färdiga och ofärdiga saker.

På översta hyllan står mina små Kewpie-dockor dom är så söta, jag vet inte om de säljs i Sverige. Men de här dockorna få bara lekas med i syrummet. Bredvid står mina gamla gummistövlar.

Fler bidrag hittar ni på fabriken.

9 kommentarer:

 1. Av allt, förstås, fastnade jag för ... dockorna. Vill ha en, måste genast se om de säljs i Sverige ;)

  SvaraRadera
 2. Ja oj vad underbara små dockor. Jag beundrar din ordning för övrigt. Men antar att det ligger i att du gillar att sortera som du ságer...

  SvaraRadera
 3. Vad fint du har det! Jag är en vän av ordning och älskar förvaring, men är dålig på att upprätthålla den ;-)

  SvaraRadera
 4. Vilken ordning du har! Är sååå imponerad!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Hej Mia!
  Vad fint du har det i dina hyllor! De där söta små dockorna föll jag för, ursöta!

  Ha det gott!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 6. Vilken ordning och reda...så skulle jag minsann också vilja ha det ;) måste nog hem och rensa...
  Ha en fortsatt bra tisdag.
  Kramen.

  SvaraRadera
 7. Ser välordnat ut! Ser jättesnyggt ut i Kinokoklädskåpet. Filten är superfin!

  SvaraRadera
 8. Fint! Måste passa på att säga något jag tänker varje gång jag kikar in här: Din header är SÅ snygg! Fina färger, layout och framförallt - Söt modell ;) //Petronella

  SvaraRadera
 9. Du har verkligen ordning på de snygga Kinokosakerna i garderoben!
  Väldigt snyggt, även barnens prylar med röd/vit prickiga väskor.

  Kram kram

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!