onsdag 13 april 2011

Tunika och stickade benvärmare

En tunika i bomullscrepe

Knäppslå med spets och en tryckknapp i metall

och lite spets i nedkant. Linnet gjordes för att passa till manchstershortsen.

Dottern beställde ett par benvärmare som hon kunde ha istället för överdragsbyxor och jag sa genast ja. Jag tog restgarner efter kuddfodralen och pläden och började sticka. Det var ett tag sedan jag stickade och i början var det jobbigt att ha de långa pinnarna flaxandes. Men efter att ha stickat halva första benvärmaren hade jag fått in tekniken och det gick ganska fort, och roligt var det. De färgade fälten är släta och de vita fälten är ribbade.

Kul att så många vill vara med i min utlottning. För er som ännu inte anmält er till den kan ni göra det här. Idag blir det en lugn dag då gårdagen var väldigt stressig och flängig för både mig och barnen. Jag kanske ska försöka titta på fåtöljen och spreja några saker vita....

Önskar er en trevlig dag.

10 kommentarer:

 1. Vad fina de blev. Både benvärmarna och tunikan :)

  SvaraRadera
 2. Men så fin tunikan är!! Så himla gullig med spetsen, tyget verkar också helt ljuvligt. Fint med de pastelliga benvärmarna till..

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Tunikan är romantisk och fin! Benvärmarna är läckra med sina klara färgglada ränder! Ser hur fint stickat ut som helst!

  SvaraRadera
 4. Ooo, så fin tunika, ljuvlig!!! Kul med benvärmare, det hade jag på 80-talet, och det har kommit tillbaka. Roligt också när barnen önskar vad man skall göra till dem, och de blir nöjda!

  SvaraRadera
 5. Jättesöt tunika, såå gulligt att piffa till med spets. Benvärmare var oxå så söta. Blev fint att blanda ribb och slät, måste testas! ;)

  SvaraRadera
 6. Så, så fint som alltid! Önskar verkligen jag kunde ta tag i det där med att sticka...

  SvaraRadera
 7. Fin och romantisk tunikan som blev lite tuff med metallknappen, och dom snygga benvärmarna tillhör ju kategorin väldigt praktiska plagg som under lång tid varit mycket underskattade :-)

  SvaraRadera
 8. Så fin tunika och benvärmarna är helt underbart söta!

  SvaraRadera
 9. Vilken söt tunika och vad glad man blir av att titta på benvärmarna - härliga ränder!

  SvaraRadera
 10. Den perfekta tunikan. Så himla söt utan att se ut som en tårta.

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!