tisdag 7 juni 2011

Badrock


Badrockarna i frotté är det första plagget jag började sälja och har nu funnits i nästa fyra år. Den här bilden togs av min kusins man för tre år sedan och fortfarande används badrockarna flitigt året runt. På vintern i fleece och under sommaren i frotté. Den största fördelen med dem är att de har knappar istället för ett jobbigt band som går upp hela tiden. Barnen kan själva lätt ta på sig och knäppa och den sitter lite lösare, vilket gör den smidig att ha på sig.



Ett återkommande problem varje sommar är handdukarna, badrockarna och badkläderna som ligger överallt i huset och på altanen. Så idag när jag möblerade om lite i sovrummet fick en krokbräda flytta ner till hallen och den i hallen fick flytta ut till en plats på altanen under tak. Där hänger nu barnens badrockar, badkläder och simglasögon. När de bytt om är tanken att kläderna ska hängas upp där så jag slipper höra samma fråga tre gånger:

- Var är mina kläder?

...eller snarare sex gånger då de frågar både innan och efter de ska bada....

Denna vecka är det 25 % rabatt på badrockarna och de kommer att kosta 225 kr istället för 300 kr till och med den 12 juni.

Ha en bra dag i solen
Mia

3 kommentarer:

  1. Dina badrockar är jättefina, och fiffigt med upphängning!

    SvaraRadera
  2. Jättefina! Ja inte är det lätt att hålla reda på kläder inte :).

    Kram

    SvaraRadera
  3. Vilken bra idé med knappar istället för band/skärp! :) Och vad fina badrockarna är!

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!