torsdag 22 september 2011

En basker


Sedan header-bilden togs har jag tänkt sy en basker. Men lite annat kom emellan och sedan blev det sommar. Nu är hösten här, barnen är i skolan och på dagis och jag har massor av tid att sy.Först ut är en rosa ullbasker i samma tyg som den här kappan. Randigt bomullsfoder och rosett som gjorts av mittenbiten från undersidan av baskern. Allt för att slippa slänga eller spara i "bra att ha-lådan". En vit mudd närmast öronen gör mössan skönare att ha på sig.Nu till syrummet!

10 kommentarer:

 1. Underbart fin!! Jag blir sugen att själv testa att sy en basker....

  SvaraRadera
 2. Oj så söt! Man kanske ska göra något sånt till sig själv...

  SvaraRadera
 3. Superfin! Jag och Fröken Löken älskar att trycka ner saker på huvudet. Jag har dock inte lyckats lista ut vad hon har för kriterier "Snyggt". Hon väljer helst de märkligaste sakerna. Haha!! En sån basker skulle hon vara hur fin i som helst. Och skulle jag bara säga att hon INTE skulle bli fin i den så skulle hon nog också gilla den. ;-)

  Och apropå huvudbonader måste jag missat Hattjakten! Hur är det möjligt??

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Supersöt!
  Den skulle kanske man våga sig på att sy... Dottern har pratat om att hon vill ha en baskerliknande mössa och jag har lovat virka en, men det går ju faktiskt att sy!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 5. Så utrolig søt lue! Du er så flink! :)

  SvaraRadera
 6. Verkligt fin basker som dessutom ser skön och funktionell ut

  SvaraRadera
 7. Hej vännen!

  Jag förstår din frustration. Det måste kännas väldigt jobbigt för dig. Jag kan tro att det uppstår en problematik i sådana lägen när flera parter är inblandade. Hoppas att allting löser sig på något sätt!

  Styrkekramar till dig ♥♥♥

  SvaraRadera
 8. Så ljuvligt söt basker!! Jag sitter här impad som alltid. :-)

  SvaraRadera
 9. Superfin basker! Och söt liten tjej också såklart :)

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!