söndag 12 februari 2012

Glas i inredningen
Månadens tema hos Fabriken är glas i inredningen och mitt bidrag kommer verkligen i sista minuten. Glas hemma hos oss är något vi dricker ur eller förvarar ätbara saker i. Med undantag för pärlburkarna och de gamla flaskorna som blivit ljusstakar eller flaskpost (någon liten i familjen fick för sig att han absolut måste göra en flaskpost, så ljuset togs bort och brevet flyttade in )


 Titta gärna in på fabriken för massor av fin inspiration.

Mia

7 kommentarer:

 1. Åh, vilka fina burkar för bakformarna och strösslet! Och de virkade locken till pysselburkarna var underbara. Hade du ett mönster eller improviserade du?

  SvaraRadera
 2. Gillar glasförvaring! Mycket!
  Ha en skön dag
  kram Malin

  SvaraRadera
 3. Precis som hos oss. Här är glas = förvaring! Det ser verkligen härligt ut med allt det färgglada strösslet i glasburkarna!

  SvaraRadera
 4. hej!

  minns inte hur jag hittade till din blogg, men den är härligt inspirerande! ser att du tapetserar och klär mkt i papper. jag har några aluminiumskakburkar som jag tänkte klä in lite snyggt i papper runt om och på locket. hur gör du för att det skall fästa snyggt utan att bubbla upp eller liknande? om du använder lim, vilken sort?

  ha en fin dag :) /heidi b

  SvaraRadera
 5. härliga bilder du bjuder på idag... glas kan man inte ha för mycket av!

  SvaraRadera
 6. Vackert inlägg! Gillar det mycket!

  Visst var det en generös goodiebag. Eller två som det var egentligen. Jag visar bara ett axplock av innehållet dessutom... Helt otroligt!

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 7. Älskar de gamla glasflaskorna i fönstret! //Petronella

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!