söndag 2 december 2012

Julstrumpor med färgglada paket

Första advent är här och i går var det första december, vilket betyder att det är dags att fylla de små stumporna med paket. Julstrumporna till syster-yster gjordes förra året av en gammal finstickad tröja och en liten beskrivning på hur jag gjorde hittar ni här

Alla små askar hittade jag i min lådsamling, ett litet tips är att spara alla små förpackningar du får när du köper andra saker. Som tex mascara, tändsticksaskar, nässpray och hudkrämer. En beskrivnig på hur du kan göra om en liten låda hittar du här.
Våra paket innehåller saker till Sylvanian Families. Vi köper en stor sak och fördelar i olika små paket. Det är ofta erbjudande på dem i leksaksaffären och årets är en Sylvanian-affär.

Pappret är ju så fiffigt, trycket har massor av mönster och färger så det är bara att klippa till och slå in utan att behöva tänka. Bra när man är lite stressad och gör det dagen innan.

Fler söndagsbilder hittar ni som vanligt hos fabriken.

Önskar er alla en trevlig första advent!

Mia

8 kommentarer:

 1. De är ju bara såååå söta de små julstrumporna!!! Till nästa år måste jag göra nåt liknande....eller kanske någon lite större redan i år!
  Ha en bra första advent!

  SvaraRadera
 2. Underbara julstrumpor. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 3. Mysigt! och så bra att ha alla strumporna klara och färdiga i år! / Annika

  SvaraRadera
 4. tycker fortfarande att de där julstrumporna är bland den finaste adventskalendern jag har sett!
  Kram...

  SvaraRadera
 5. Åh så fint!! Och va bra att bygga med ett tema. Jag har pysslar som bara den för att få ihop Pixi, tandborstar, klistermärken och allt möjligt.. Nästa år tänker jag om! Eller gör mer av en aktivitetskalender, grejer man ska få göra under dagen! Kram Sara

  SvaraRadera
 6. Så fint, både strumporna och paketen! Misstänker att innehållet kommer bli populärt också. :)

  SvaraRadera
 7. Håller med många föregående skrivare, detta var bland de finaste kalendrarna jag sett...om den inte rent av intar ett förstapris. Jag försöker truga på min dotter Sylvanian också men hon ska bara ha den där tråkiga Barbie...suck.
  Dina paket är så fina att det nästan är synd att öppna dem...men så tänker sällan barn.

  SvaraRadera
 8. Just beautiful! Love the wrapping paper too!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!