fredag 3 oktober 2014

September på instagram

Nu han jag inte med igen. Det blev så mycket helt plötsligt och dagarna går alldeles för fort.  Men jag finns ju på instagram varje dag faktiskt det är ju så mycket enklare. Och jag funderar hela tiden över hur jag skall göra med bloggen. Jag vill fortsätta fast ändå inte. Det får vara så nu  helt enkelt,  några inlägg då och då,  när jag får lite tid över att sätta mig vid datorn.

Önskar er en trevlig helg

5 kommentarer:

 1. Ja, den går galet fort, den där tiden...
  jag håller alla tummar att du inte lägger ner bloggandet, du är ju en av mina favoriter :-)
  Fin helg till dej, kram!

  SvaraRadera
 2. Superfina bilder o pyssel! Säger som ovanstående, håller tummarna för att du inte lägger ned bloggandet, gillar att kika in här juh!! Instagram har jag inte förstått mig på än..... ;0)

  SvaraRadera
 3. Då ska jag leta rett på dig där. Har gillat dina bilder så länge man själv hamnat lite mer på instagram än bloggen så då kan jag fortsätta njuta av dina vackra bilder där,

  Kram Cia

  SvaraRadera
 4. Då får vi följa dig på instagram helt enkelt! Å så ser vi ju när ett inlägg på bloggen trillar in.
  / elin och emelie

  SvaraRadera
 5. Ja, det blir ju lätt så. Att tiden rinner iväg och det är ju så mycket enklare att publicera något på Instagram än på bloggen. Samtidigt har jag svårt att tänka att jag ska lägga ner bloggen, ibland vill man ju skriva lite mer och då är ju IG-formatet inte så bra. Svårt!
  Jag är glad om du fortsätter att blogga, även om det inte är så ofta! :)

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!