måndag 11 maj 2015

Odlingslåda i murstenDet var ju en sån härlig vårdag i lördags. Solig och varm att man inte alls kände för att gå in. Liten som älskar att vara ute klev utanför dörren halv tio och stannade sedan ute till sju på kvällen. Två inomhus pauser blev det. En lunch och en middag. Middagsluren den hade han som vanligt i vagnen ute.


Ser ni?! Vår första sparris! Inte många men vi hoppas på fler. För två räcker ju inte långt till en familj på sex personer.  Men om de gör som de brukar varje år  poppar de upp lite allt eftersom man skördar dem. 

Nu har vi även äntligen fått ner frön i jorden i den nya odlingslådan som vi gjort av mursten. Jag har en känsla av att det kommer att bli väldans fint det här. Nu till helgen hoppas vi på att tiden finns till att lägga grus och singel där gamla gräsmattan varit. För just nu så är det så väldigt lerigt och liten han är ju inte så värst bra på det där med att ta av sig skorna när han skall in eller sätta sig i hammocken.  Så det blir ju en del fotspår på dynorna och vardagsrumsgolvet efter en dag ute. 

Önskar er en trevlig vecka!

Mia1 kommentar:

  1. Härligt med utedagar och jag inser med ens att jag snarast måste inhandla frön och peta i jorden, hög tid nu!

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!