tisdag 4 augusti 2015

Minipavlova med lemoncurd och jordgubbar



Vi fortsätter sommarens tema på bakning. Det blir ju lite så när vädret inte riktigt är sådär somrigt man får helt enkelt hittat på andra saker än och bada.

Nu var det ju inte direkt så att dessa bakats nyligen snarare för någon månad sedan. Och några av er har väl redan sett dessa på instagram. Men får man några vitor över vilket brukar hända ofta här då vi älskar hemmagjord bearnaise. Pappan gör bearnaise på gulorna och jag gör efterrätter. 



Av vitorna gjorde jag minipavlova. Ett litet lager hemmagjord lemoncurd,  en klick grädd/turkiskyoghurt och lite florsocker blandning och en hög med jordgubbar marinerade i lime och basilika.

Så väldans enkelt och sååå gott. 


Till drack vi irish coffee. 

Japp vi får helt enkelt fika oss igenom sommaren istället. Och det går ju bra det med för kallt är det ju inte bara inte jag måste bada varmt. Men kanske att solen kan titta fram lite mer nu för det har varit ganska många sollösa dagar.


3 kommentarer:

  1. Adorei esse doce, vou fazer adorei a dica e esse café esta deliciosos.
    Tenha uma ótima semana.

    SvaraRadera
  2. Man blir så sugen när man ser dessa fina bilder på dina ljuvliga bakverk.

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!