torsdag 15 oktober 2009

gjuten betongbänkEftersom de betongbänkar eller stenbänkar man köper är så dyra bestämde jag mig för att göra en egen. Jag hittade ett tips i en trädgårdsbok om att gör den av lecablock som man sedan putsade över. Nu hittade jag inte något lecablock som hade rätt mått till ovandelen så jag fick gjuta en egen. Har tidigare gjort fågelbadet av rabarberlöv.
Det tar sin lilla tid men jag spar några tusenlappar. Jag har nu fått färdigt stommen som sedan skall putsas på så att den får ett gammalt utseende med mossa. Vet inte om jag kommer att hinna det i höst.

Baljan jag fick med mig från Småland passar fint på bänken under vintern med lite vit ljung. På sidorna av bänken har jag satt vit lavendel.


Allt detta står nu i min japanska hörna i trädgården.

5 kommentarer:

 1. Snygg! Älskar betong!
  Vilken fin blogg du har!

  SvaraRadera
 2. Fint!! Vad du är duktig! Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Åh men du! Vilken urtrevlig bänk. Finns det något du inte kan? Du är så himla duktig och kreativ! Det är så härligt att se människor som bara sprutar ut ideér och kreationer. Min högsta dröm är ett hus med stor trädgård. Jag och min sambo pratar om det men det får vänta några år till. Har min lilla balkonglåda, som för övrigt inte ser så glad ut just nu. Ljung kanske skulle passa min korg. Hmm... Ha det bra! /petra.h

  SvaraRadera
 4. VAD? helst vill jag göra en byte mot nåt av dig, ska mejla lite mer om vilka tyg jag har, så kul att du vill det! kram så länge.

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!