söndag 15 november 2009

pyssel i skåpet

Några bilder på insidan av vitrinskåpet som jag visade för en vecka sedan. K:s mormors gamla likörglas och en gammal tågbiljett som hittades när vi tog bort garderoberna i vår förra lägenhet. Lite spets från syrummet fick sitta på hyllkanterna.

Det blev ett lite juligt änglapapper, som jag köpte på Åhlens julrea förra året, eftersom det snart är jul.

En helhetsbild av insidan på skåpet.

Nya knoppar från ikea 2st för 19kr ett rimligt pris tycker jag.

Dessa hjärtan blev färdiga i fredags, de är gjorda av ullplädsresterna från gungstolens överdrag. Jag hade faktiskt kastat de i skräptygpåsen och plockade upp de igen i fredags när jag kom på att de kunde bli fina julgrans- eller skåpsprydnader. Lite smalt satinband från syrummet (alltid bra att ha hemma).

Några fick röda pärlor och vita paljetter och andra fick bara vara ulliga och den tredje fick vita paljetter och pärlor. Och de får hänga på skåpet tills julgranen flyttar in.

Skall se om solen tittar fram imorgon för lite ljusare bilder. Det har varit alldeles för grått och regnigt hela helgen.

6 kommentarer:

 1. Hej Mia!
  Vad fint du har det där i skåpet o vilken charmig gammal tågbiljett:)
  Supersöta hjärtan!

  Ha en bra kommande vecka,

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Jodá, det finns gott om svamp i Spanien med. Mest i norra Spanien. Som bekant behöver svampen mycket vatten och vi "lider" av vattenbrist de senaste áren. Jag kan inte sá mycket om svamp sá jag vágar mej inte ut och plocka.

  SvaraRadera
 3. Men vilket fint änglapapper! Det passar så bra i skåpet!

  SvaraRadera
 4. Vad mysigt och fint det blev i skåpet! De små hjärtan var ju jättesöta! Du har så mycket ideér Mia! Ha en fin dag! /petra.h

  SvaraRadera
 5. Jättefint i skåpet! Jag tycker själv om hyllspetsar, så sött!
  Och vilka mysiga hjärtan! Jaa, man ser ju där att man inte ska kasta saker, nästan allt kan användas och bli vackra ting!
  Kul att du gillar mina skyltar! Jaa, jag textar själv med pensel, har alltid älskat att texta. I smyg säljer jag faktiskt lite skyltar också;-)
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 6. Hej Mia!

  Tack för din hälsning - så roligt att höra ifrån dej - det var så längesedan jag var här!!! Va fint du har i ditt vitrinskåp och va fantastsikt duktig du är på att sy - gillade de fina tofflorna SÅ mycket!

  Ha det gott - kram Camilla

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!