tisdag 15 juni 2010

Blommigt klänningset


Fick en beställning av vardagsresa på ett klänningset. Hon har tidigare gett bort ett vitt set som de var väldigt nöjda med, så de köpte ett större till sin Thailandresa i vintras. Eftersom hon fortfarande kan ha det vita setet så tänkte jag att det kunde vara kul med ett annat tyg men i samma modell. Så det fick bli ett småblommigt tyg med vit spets.


Små tillhörande puffbyxor som döljer den tråkiga blöjan och den har fått vit mudd i bensluten och i midjan. Denna gången skippade jag ankstjärten. Tyckte att det blev för mycket med massa blommor och spets på rumpan.

För att matcha vita mudden blev det vit spets i nedkant på klänningen. Modellen är lite vidare så att hon kan ha den nästa år som tunika till kortbyxor eller kjol.


Så här ser det vita setet ut, fler bilder finns på hemsidan.

Jag gjorde ett byte med Made by mama för nästan ett år sedan och fick en fin grönblommig klänning. Till henne skickade jag en jeansjacka som tyvärr inte finns kvar då det rutiga tyget är slut. Men det skall komma en ny variant till hösten. Vill ni se jeansjackan, titta här.


Glöm nu inte bort min utlottning av en kjol, nu är det bara en vecka kvar ....

16 kommentarer:

  1. Underbart set - söta puffbyxor!

    SvaraRadera
  2. Men ohhhhh!!!! Vilka underbara puffshorts. Jag dör! Jag har precis handlat ihjälp mig på Pompdelux rean annars hade jag nästan mutat dig till att göra ett sådant sett till oss ;) Kram

    SvaraRadera
  3. puffshortsen var ljuvliga och klänningen jättefin! tack för utmärkelsen! Jag ska svara så snart jag funderat ut hur jag ska göra med min relativa anonymitet. Om man vekrligen vill hittar man mig numera plättlätt via marknadsbloggen, registrerat varumärke osv.

    SvaraRadera
  4. Oh, det var en fin fin fin kjol!!!!

    SvaraRadera
  5. Underbart set! Tyget är ljuvligt sommarfint! Var hittar du dina underbara tyger?

    SvaraRadera
  6. Men så sött! Blöjbyxorna är gudomliga tycker jag!

    SvaraRadera
  7. Vackert så det förslår!!! Du gör så otroligt fina kläder Mia:) Tror faktiskt att jag snart får lägga in en beställning;)

    SvaraRadera
  8. Vilket ljuvligt tyg! Och så gulligt!
    Kram
    Ellinor

    SvaraRadera
  9. Det där blommiga setet var ju så gudomligt sött att jag nästan leker med tanken att gå med på Emilias önskan om en lillasyster. Bara för att kunna klä henne i den klänningen och byxorna. Du är så duktig och gör så mycket otroligt fint!!!

    Kram
    Cathrin

    SvaraRadera
  10. Åh vad du är duktig. Så söta kläder.
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  11. Underbar söta, och jag har flera bilder till, du får såklart använda de i din blogg, ska skicka mejl imorgon, så du få välja en. KRAM till ungarna och dig!

    SvaraRadera
  12. Sååå söta och gulliga set!

    SvaraRadera
  13. Superfint set! Jag gillar tyget.

    SvaraRadera
  14. Du är superduktig på att sy! Jag umgås med "fembarnsmamman" och ser dina alster ibland på de små barnen. Så fina!
    Hoppas, hoppas att jag har turen på min sida i utlottningen!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  15. Hej! Håller med alla andra som skriver, du gör fantastiska kläder. När dottern är av med gipset ska jag handla något fint till henne och sonen av dig. Och, ja, min dotter har ett gips som går från bröstkorgen ner till fötterna eftersom det för snart ett år sedan upptäcktes att hon hade dubbelsidig höftledsluxation, något som bvc-läkarna missat. Det har inneburit en massa hemska saker som jag inte ens förstod då, när vi fick beskedet. En jättestor operation i februari, hon har varit gipsad sen dess, med lite olika typer av gips, men alltid över höfterna, och så en andra operation nu i juni. Vi väntar på ännu en operation framöver, så gipset kommer sitta på i något halvår till. Förlåt, det blev lite långt! Kram Denice

    SvaraRadera
  16. Sååå himla sött!!! Önskar att mina tjejer var mindre just nu! IG låter skumt... men det här med betyg är ju ofta inte verklighetsförankrat. Är så impad av din sömnad. Tänk att jag fick till och med lov att leja hjälp för att laga trasig gren på dotterns ridbyxor! Jag kan bara inte sy!
    Tack Mia för att du ville ge awarden till mej! Jag har fått den förr men den värmer gott ändå!!! Särskilt nu när jag nästan drunknar i övertid o bara orkar o hinner det mest nödvändiga. Tack söta du!!!
    Ha det gott! Kram Cilla

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!