fredag 1 oktober 2010

Brun klänning påIdag efter skolan hade jag tänkt att prova och fota klänningen på. Juliette som var både trött och hungrig var inte så pigg på det först, så det lilla lammet fick följa med. Är man trött kan det vara mysigt att sitta i en gungstol (som fortfarande svart men jag funderar mer och mer på att måla den vit).
Men några minuter senare piggnade hon till.Och till slut lyckades jag till och med få en bild på hela klänningen. Den är något för stor men hon växer snart i den.Bilder på söta barnfötter kan man inte få för många av.Några av mina bruna snurrkjolar har fått nya hem, här hittar ni en av de glada söta flickorna. Att få se sina plagg på ett annat barn och där köparen skrivit så fina saker betyder så mycket. Det gäller både från andra bloggar och mailen från de utan blogg.I helgen tänkte jag virka klart en till bröllopstårta och även skriva ner en liten beskrivning på den för er som vill virka en egen. Ett litet önskemål från Alla kan sy.

4 kommentarer:

 1. Underbar klänning & så fin på!

  SvaraRadera
 2. Gud vad söt!!!!!!, hon Juliette är så begåvad och vacker, jag tror hon kommer att bli skådespelare, annars är klänningen så fin på pepparkakorgummor eller vad som helst tillfälle. . hur e det med vädret där uppe, kallt? här går det fortfarande att ta av sig jackan någon gång under dagen. kramar till alla söta barn och mamma där.

  SvaraRadera
 3. Hon är helt underbart söt i den bruna klänningen! Jag skulle själv kunna tänka mig klänningen som vuxenplagg med längd som en tunika! :-). Fodret på hättan med de söta barnen har jag också sett på olika tavlor från min barndom.

  SvaraRadera
 4. den ser jättefin ut tycker jag. Din dotter är ju bara såå söt.

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!