onsdag 13 oktober 2010

Svarta muddisar


Nu känns det verkligen som om hösten är här. De färgglada löven har börjat falla och lägger sig som en gul matta över gräsmattan. Jag och L har varit och hälsat på hos en kompis med bebis, ätit god mat och tagit en promenad. Vi gick förbi några lekparker på vägen hem och jag passade på att ta lite bilder på de svarta muddisarna.

När jag höll på att fixa med hemsidan upptäckte jag att de inte fanns med där. De syddes i början på året och jag har helt enkelt glömt att lägga upp dem. Det kan bero på att sommaren var på väg då. Eftersom fickorna ännu inte åkt på tryck så har jag broderat på kantarellen för hand. Byxorna i större storlekarna (110/116- 122/128) har fått en två cm hög resår i mudden för att sitta uppe bättre.

Just nu har jag ett erbjudande för er som köper byxor och det är en valfri mössa från kinoko. Här visar L den svarta mössan, med råkant för att få ett tuffare utseende. Den finns även i rött. Jag har dessutom den vita rosettmössan som också den finns i rött. De röda mössorna kommer att visas på bloggen i helgen. Oavsett vilken byxmodell eller färg ni beställer följer en mössa med.


Byxorna som L har på sig på denna bild har använts många gånger och är ljusare nu. Det visar att de blir finare och finare ju mer de används. Just det här paret har vi haft sedan i våras och de fick följa med på resan till Japan.

5 kommentarer:

 1. Dom var supersnygga!!
  Vad duktig du är!
  Kram
  /Carolin

  SvaraRadera
 2. Då märker jag att L liknar mycket Juliette, så söta barn du har! Bixorna och mössan och allt du gör är proffsigt och underbart!

  SvaraRadera
 3. Vilka snygga byxor! Jättetuff ser han ut din lille L :).
  Kram/Annie

  SvaraRadera
 4. Åh! Jag som vill ha både svarta muddisar och en mössa borde verkligen slå till nu då!!! Tänkte prova ett par 122/128 på Malte o se om de funkar eftersom han redan har två 110/116 som sitter precis nu. Har du tid att ses snart? D är lite förkyld men han blir väl snart bra...annars kan vi ju ses ute så han inte smittar ner er!

  SvaraRadera
 5. aaaaahhh duktiga Mia :) du är så himla duktig på det här . Vad söta dina barn är , riktiga modeller :D

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!