måndag 22 november 2010

Samma tyg - tre olika klänningar

Nu har jag nog hittat den rätta modellen till den ljusa prickiga klänningen. Här ser ni de tre olika klänningarna, fler bilder hittar ni här och här.

Blommorna åkte bort, jag tyckte inte att det blev rätt balans med en rund blomma i mitten på en sådan här modell. Jag vet att det låter jättepetigt men jag vill känna mig nöjd med helheten när jag tittar på plagget. Och omlottmodellen fick vara kvar eftersom den är lättast att ta av och på en liten.


Två knappar på vardera sida.

Till slut spets i samma ton som klänningen i nederkant. Söt men ändå inte jättesöt....
Hoppas ni alla har haft en trevlig helg. Hemma hos oss har det varit mycket inför Stortorgets Julmarknad som nu pågår varje dag fram till den 23 december. Tur att man har hjälpsamma föräldrar och vänner som har tid att stå där på vardagarna. Galleriet börjar om 11 dagar och jag vill gärna hinna med att sy klart allt nytt.
Nu ska jag försöka få undan lite kartonger från köket och bära ut kläder till syrummet som ska sys, innan jag hämtar minsta trollungen.

Ha en trevlig måndag.

7 kommentarer:

  1. Lika fint och genomtänkt som alltid:) Visst är det viktigt att känna sig nöjd med helheten!!!?! Å det kan du ju verkligen vara här:)

    SvaraRadera
  2. Åh, vad fint med spetsen som går ton-i-ton! Fast allt är ju fint! Bara att gratulera till ditt formsinne!

    SvaraRadera
  3. De är superfina Mia!!

    Ha en trevlig vecka!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  4. åhhh var hittar du all denna inspiration? det syns verkligen att det är detta du älskar och brinner för :)

    Kram Malin

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!