Cheescake rose (underligt namn men receptet är minst 10 år gammalt)
Botten
10 digestivekex
1/2 tsk kanel
50gram smör
Smält smöret, mosa kexen och blanda ihop alla tre ingredienserna.
Grädda i ugnen 5 minuter
Fyllningen
250 gram philadelphiaost
2 ägg
1 dl socker
tsk vaniljsocker
1 tsk citronsaft eller lime
Rör osten smidig och tillsätt äggen, citrussaft och vaniljsocker
Häll över kexen och grädda 25-30 minuter
Fruktgelé
Jordgubbar, vatten, lime och gelatinblad.
Det verkar bli en del mat och bak på bloggen nu. Kanske skulle jag som Anna med bloggen vita rosor och förgätmigej starta en mat och bakblogg. Tänk vad skönt att ha alla recept på ett och samma ställe. Nu har jag visserligen spraymålat en burk som nu väntar på att fyllas med fina smaskiga recept men man kan ju ha båda.
Fler bidrag till söndagsbilden hittar ni hos fabriken.
Idag tänkte jag försöka sy något till mig själv, om det blir något bra får ni se det under veckan.
Vill smaka!
SvaraRaderaMums säger jag, älskar cheesecake!
SvaraRaderaHärlig färg också, lite nytt recept för mig som jag nog ska pröva..
Kram kram
Verkar jättegod!
SvaraRaderaSöt klänning och underbar lampskärm!
Ser ut som en god kaka och frukterna i bakgrunden ser läckra ut!
SvaraRaderaMUMSIGASTE!
SvaraRadera