onsdag 1 februari 2012

Ett paket med något ulligtNågot som jag har varit dålig på är att slå in kläderna jag syr i fina paket innan jag skickar eller levererar dem. För visst känns det mycket finare om förpackningen också är fin. Så från och med nu kommer allt jag skickar eller levererar att vara fint inlindat i silkespapper och band innan det åker ner i kassen eller postpåsen. Jag hittade nämligen en jättehög med vitt silkespapper för några veckor sedan när jag rensade i pysselskåpet . Det har blivit så att allt "bra att ha" har hamnat där och till slut gick det inte att få in mer och nästan inte stänga dörrarna, så jag gjorde en rensning. Hur länge det håller vet jag inte. 

I detta paket gömde det sig en ullig snurrkjol och flickan som fick den här har lila som favoritfärg. Så det fick det bli en lila pompoms och lila garn. Pompoms funkar nog tyvärr bara till de som får sina kläder direkt leverade i papperspåse då den förmodligen skulle vara helt platt efter ett dygn i postsvängen.

Ha en bra dag!

Mia

6 kommentarer:

 1. Hej hej!

  Vilket fint paket du gjort. Gör du små pompoms på samma sätt som man gör stora. I så fall, hur många papper använder du?

  Ha en go dag!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh, vad fint! Och vad glad den lilla flickan kommer bli! :)

  SvaraRadera
 3. Sött! Hon blir nog glad bara för paketet!

  SvaraRadera
 4. Har också haft i tankarna att packa beställningarna in i fina paket, har bara inte kommit på hur ännu. Fint sätt som du kommit på iaf :-)

  SvaraRadera
 5. vilken härlig förpackning... gillar också att slå in mina saker lite fint, fast visst är det lättare när de lämnas "live"!

  SvaraRadera
 6. Jag skulle bli så in i baljan glad om jag fick ett sånt fint paket skickat till mig :-)

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!