onsdag 13 januari 2010

Ett klockhalsband


Hittde en fin hemsida hos Huset utanför stan och den hette Nordljus. Trodde först att det var hennes hemsida. Köpte det till mig själv i födelsedagspresent.


Beställde tre saker men visar bara en idag, och det är detta underbart fina klockhalsbandet.


Tyckte jag hade gjort ett dåligt köp då jag inte fick upp klockan utan att använda naglarna det verkade så jobbigt. Men när K kom hem tryckte han på knappen som ni ser här ovanför den lilla räfflade muttern. Så nu är jag nöjd och glad att jag slipper titta på mobilen varje gång jag vill veta hur mycket klockan är.


Den låg i den här söta lilla väska/påse/nessesär vet inte vad jag skall kalla det.

Någon som vet varför mina nya inlägg inte syns på andra bloggar? De slutade igår. Hittar inget om det på bloggers hemsida.

7 kommentarer:

 1. Vilken vacker klocka! Glömde ju alldeles att svara på dina frågor om mitt matt-projekt. Min lilla matta ser mer ut som en rund trasmatta än som de mattor jag sett vävda av trikå"trasor", men det är så jag velat ha den. Den för tankarna till min mormor som vävde mycket. Hon vävde egentligen hellre än bra, om sanningen skall fram, men för mig är det nostalgi. Jag använder tygremsor som är ca 0,5 - 1 cm breda. Om jag börjat om från början hade jag nog valt en något mindre virknål för det blir lite väl stora maskor, men det skall ju gå att få igenom nålen också. Tyvärr har jag inte heller här något mönster att dela med mig av, utan virkar som vanligt på känn. Skall försöka fota mattan i morgon och lägga upp en bild på min sida.

  Ha en fin kväll!
  Kram
  Cathrin

  SvaraRadera
 2. Vilken fin! Tur att du inte hade sönder den :)

  Jag förstår Elliot men det är ändå härligt. Hellre detta än slask.

  Stor kram

  SvaraRadera
 3. Hej Mia!
  Jättefin klocka!!
  Vill oxå ha;)

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Fin klocka! Jag har heller ingen klocka men mobilen som dingalr runt halsen hela dagen så det får räcka - tyvärr, för en sådan klocka som din är ju snyggare :)

  SvaraRadera
 5. Åh, precis en sån som jag önskade mig av tomten! Men han missade visst det:-(
  Kanske får köpa en själv, det finns en jättesötsom heter Moa oxå!
  Kram Emma

  Ps. Blir nyfiken, vad köpte du mer?

  SvaraRadera
 6. Otroligt vacker klocka! Grattis till köpet.
  Tack för dina uppmuntrande ord hos mig!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 7. Å, jag älskar Vintage by fé:s klockor. Både praktiska och otroligt vackra! Vad roligt att du hittade Nordljus via min blogg! Visst har de ett fantastiskt sortiment!? Det är såå kul att sälja deras produkter!

  Sköt om dig, kram

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!