måndag 1 februari 2010

Inspiration till den prickiga kjolen



Förra veckan gav jag bort en sådan här prickig kjol och i går fick jag några fina bilder. Alltid roligt att se vad andra väljer att ha till det jag har sytt. Jag är lite feg när det gäller färger och håller mig gärna till vitt därför var det trevligt att se att denna prickiga kjol tillsammans med en gul överdel. Den kändes så väldigt vårig och somrig. Tack för att jag fick låna den fina bilden.
Napphållaren finns ännu inte i butiken men kommer jag håller på att fundera ut lättare och finare sätt att sy dem.


Här är en bild på kjolen tillsammans med ett par mamelucker som använts en hel del i höstas och även nu till våren. Fler bilder hittar ni på hemsidan eller här.


Och ett par mamelucker är beställda till denna lilla dam (hon är kusin till mina barn) som var med på den röriga modevisningen på Kidz Market. Hennes mamma har en blogg där hon skriver om lite allt möjligt, bl a om sin bröstcancer.

Julia har jeansjacka, mössa och kjol från Kinoko. Det rutiga tyget är tyvärr slut och har ersatts av ett randigt tyg. Gummistövlarna har jag, min syster och alla mina tre barn använt. De är väl använda och kommer att sparas till mina barnbarn om jag får några.


Ville också tacka Lustig för kreative awarden jag fick idag som hon så snällt skickade tillbaka till mig. Jag länkar till mina tidigare sanningar och hoppas att det inte gör något att jag slog ihop den med de andra.


11 kommentarer:

  1. Vilka små söta barn! Kjolen är helt underbar, gillar din helhet i din kollektion. Säger bara wow wow wow! Ha en superfin vecka Mia! /petra.h

    SvaraRadera
  2. Vad kul att se lite livebilder, det är alltid superkul! Den där lilla jeansjackan är verkligen underbar! Vad fin hemsidan är förresten, har väl sagt det förr men det tål sägas igen. Hur går det, får du mycket beställningar?

    Angående din fråga om Spanien så har jag kompletterat min sanning nr 4, säkert är det fler som undrar. Så Juliette föddes i hallen? Det låter ju verkligen som om ni var på väg ut men aldrig lyckades ;-)

    SvaraRadera
  3. Vad fint! Kul att få se det på.

    SvaraRadera
  4. Hej, det är första gången jag besöker din blogg. Vad duktig du är. Vilka fina grejjer :) Blir sugen på att sätta igång att sy!

    Hälsningar
    /Emma

    SvaraRadera
  5. Du har så himlans fina grejer! Och så söt din lilla modell Julia var i kläderna! Föll verkligen för jeansjackan. Kul med stövlarna!

    Ha en fin dag!
    Cathrin

    SvaraRadera
  6. Jag är väldigt förtjust i den kjolen och tillsammans med mameluckerna blir det sá underbart!

    Jag har bott här i 14 ár nu. Visst trivs jag och visst har jag hemlängtan, det är som att bo i 2 världar,är man pá ett ställe sá längtar man till det andra och vise versa. Báde Sverige och Spanien har sina för och nackdelar.

    SvaraRadera
  7. Vilken fin kjol. Det är kul att läsa bloggar där man kan passa ihop bloggägaren med det som sys. Typ om jag såg 10 plagg och 10 bloggnamn, så skulle jag kunna gissa vilket plagg du hade sytt. Likaså Aleisa, hon har alltid sina speciella färgglada plagg. Och Krimskrams med hennes hoodies. Ja du förstår vad jag menar. Jag har ingen speciell look, utan här är det lite som man tager vad man haver och så får det bli som det blir...

    SvaraRadera
  8. Så fina kläder du syr! Blir så sugen, fastän jag inte vet hur man gör.

    SvaraRadera
  9. Skrev en kommentar till ditt föregående inlägg igår, men tydligen kom det inte fram. Kjolen du sydde åt dej är jättesnygg, och undrar vad det kostar att beställa en kjol av dej?

    Gillar tyget på fina lilla kjolen.

    SvaraRadera
  10. Såå söt kjol!!! Jag faller ju allra mest för kombinationen med söta mammeluckerna! Men så är jag heller inte så modig med färger tyvärr.
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  11. Kan inte nog sluta berömma dig för dina underbara verk du gör.. Du är så duktig!!
    Det är jätte kul med eget och det behöver inte vara så stort..
    Har funderat ett tag på nya barnartiklar och nu när jag såg napphållarn slog det mig..
    Vill du ha återförsäljare??
    Tänker på dina haklappar & kanske mössor & napphållare såsmåningom???
    Mysig kväll!!
    Kramen Cilla
    Nu skall jag bli färdig att lägga till dig i favorit listan så jag inte missar någon.. ;0)

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!