torsdag 6 maj 2010

Bättre sent än aldrig

Under vår resa i Japan fick jag två awarder/utmärkelser av några bloggar. Eftersom jag inte hade mycket tid över till datorn valde jag att vänta med att skriva om dem tills jag kommit hem. Idag skriver jag om den första som jag fick och det var av Chatrine med bloggen Hemma hos Semlan och Ellinor med bloggen Ellas hus.
Med awarden följer att man skall skriva saker som gör en glad så här kommer några saker som gör mig glad.

Jag blir glad

- då mina barn är glada för det betyder att jag varit en glad mamma.
- när jag får mat, jag måste äta var tredje timme för att orka vara trevlig, glad och kreativ.
- av människor som gör som de vill och inte vad andra förväntar sig att de skall göra.
- när jag är kreativ det fyller på mitt batteri så jag orkar ta tag i saker som är jobbiga.
- av blommor. Just nu blommar julrosorna, påskliljorna, snödropparna och pärlhyacinterna i trädgården.
- när någon tänker på mig då de skickar en award vidare.

Självklart finns det massa mer saker som gör mig glad men det får jag ta en annan gång. Jag gör som jag gjorde förra gången jag skulle skicka vidare den och det var att jag skickade den till för mig nya bloggar.

Här kommer några jag skickar den vidare till









Internet funkar fortfarande inte hemma men det går långsamt åt rätt håll, idag var det en kille här för att kontrollera att felet inte var här hemma. Tiden vid datorn är lite kort och det är mycket som skall göras då. Men det fina vädret gör att jag inte gärna sitter inne framför datorn utan går ut och fixar i trädgården. Idag har barnen och jag fyllt jorden med olika frön och det ska bli spännande att få se allt växa upp framför allt då Leonard petade ner olika frön lite här och var och jag var lite snurrig och fyllde en rad med två olika frön.

Imorgon skall jag sy klart vinstbörserna och i helgen skall det sys lite till Galleriet. Dessutom ska jag försöka göra klart mina piffar. Så ni som anmälde er i januari, snart kommer den handgjorda gåvan.

Hoppas ni är fler som fått njuta av det soliga vårvädret och varit ute ordentligt för man vet aldrig när det blir regn och rusk igen....

10 kommentarer:

  1. Vilka härliga saker som gör dig glad! Jag blev glad vara av att läsa dem! Och känner igen det där med maten...
    Lycka till med alla tusen saker du har att göra. Här är riktigt höstruskigt väder och jag njuter det gröna genom fönstren.
    Ha det gott i helgen!
    Kram
    Ellinor

    SvaraRadera
  2. Oj vilken långt to-do-list du har ;-)

    Men å andra sidan är det skönt att ha något att göra, annars skulle man nog klättra på väggarna efter ett tag.

    Vi får nog vara inne och pyssla i helgen för här är jättevackert men det blåser småj*vlar ute och är jättekallt. Nu spelar det ingen roll för här finns alltid massor att göra, både inne och ute.

    Hoppas du får mycket gjort i helgen!

    Kramar,
    Maria

    SvaraRadera
  3. PS. Grattis till Awarden så klart! ;-) DS.

    SvaraRadera
  4. tack för utmärkelsen!
    härligt att skriva om sånt som gör en glad!

    SvaraRadera
  5. Vad kul att du vill vara med i min utlottning. Jag håller tummarna för alla som deltar :).

    Det riktigt kliar i fingrarna att få sy, men det går inte i flyttröran. I helgen går flyttlasset... några hundra meter, men ändå. Allt måste med.

    SvaraRadera
  6. Åh, tack så jättemycket. Vad glad jag blev!
    Du frågade lite om siliconresår och egentligen tycker jag inte att det skiljer sig så mycket från vanlig resår. Jag har provat att dels sy fast den med overlock och dels med vanlig maskin(på tex en ärm), innan jag fäster den till klänningen. Personligen tycker jag att det fungerar lika bra, men om man syr fast den på vanlig maskin så blir slutsömmen lite tunnare. Om jag kommer på något annat fram över så återkommer jag :D. Ha en trevlig helg!

    SvaraRadera
  7. Grattis till awarderna!!
    Ha en skön helg!
    Kram.

    SvaraRadera
  8. Go morron!!!
    Tusen tack för en gullig award från dig..det är detta som gör det extra kul att blogga...att ngn tänker på en. Din blogg e oxå FANTASTISKT fin & Japan verkar helt undderbart vackert. Jag blir inspirerad av dina bilder & skulle vilja åka dit en dag med min familj!!
    Ha en härlig helg!!//Kramis Linda

    SvaraRadera
  9. Hej!
    Tack såå mycket för awarden, blir såå glad! Tycker mycket om din blogg och kikar in här titt som tätt! Ha en fortsatt härlig helg! Kram Helena

    SvaraRadera
  10. Hejsan!
    Tack så jättemycket för awarden, min första! Jag är ju ganska ny i den här världen, men jag skall försöka att svara och att skicka den vidare! Du syr så underbart fina barnkläder och du har skrivit så fint om er resa till Japan! Kul att läsa! Ha en härlig vår! Hälsningar Annica/Lilla Anka

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!