fredag 3 september 2010

Sista dagarna att hänga tvätten ute


Nu känns det som att tvätten snart inte går att hänga ute längre trots att solen skiner. Lika fort vänder det om och blir regn. Som igår då jag stressade med tvätten vid lunch och gick därefter för att hämta barnen i skolan, solen sken och det var varmt. När vi gått halvvägs till skolan såg jag de svarta molnen och väl framme i skolan började det blåsa och regna.

Jag tyckte den vita tvätten hade så mycket fint och passade bra med humleportalen som är finare än någonsin. Jag hoppas att den får stå grön och grann ett tag till.


Eftersom koftor är det enda jag inte kan sy köptes denna söta på H&M, även de blommiga strumporna är därifrån.


Ni ser inte fel. Det är smultronen som fått för sig att blomma igen. Men de hinner nog inte bli röda och ätmogna innan höstkylan kommer. Även jordgubbarna börjar blomma igen, samma sak hände förra året.

Nu är snart brudklänningen klar och jag ska prova en sista gång idag för att i helgen sy färdigt den. Sedan blir det till att fylla på barnens garderober med hemmasydda kläder.
Trevlig helg till er som tittar in idag.

11 kommentarer:

  1. Vad härligt. Lite regn på tvätten är dock inte helt fel, det luktar ju så gott.

    Vi ses i kväll!

    Kramizar

    SvaraRadera
  2. Urtjusig tvätt fint inramad av humlen!!! Vädrets makter är nyckfulla...men det är oxå det som är dess tjusning:)

    Trevlig helg på dig!

    SvaraRadera
  3. hej fina Mia :) tack snälla för din omtanke och dina uppmuntrande ord hos mig. Det skänker mig mycket :) tack för din medverkan i min tävling. Håll utkik snart igen för då drar jag igång ännu en tävling

    Kram Malin

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Vilken söt kofta. Här om dagen gick barnen och jag hem från dagis himlen öppnade sig och det vräkte ned. Hoppas ni får en härlig helg.
    Kram Amanda

    SvaraRadera
  5. Tack för dina fina miljöbilder! Jag kan riktigt känna regndoften blandas med grönska och nytvättade kläder. Här har det inte regnat sen i juni tror jag (kommer inte ens ihåg), snustort och gult är det. Folk tittar på mig som om jag vore tokig när jag pratar längtande om friska sommarregn...

    SvaraRadera
  6. Så vackra bilder!

    Jag hoppas på soligt väder så en massa tvätt får hänga ute här i helgen.

    Trevlig fortsättning på helgen!
    Kram Cia

    SvaraRadera
  7. Fina bilder! Koftan ser fin ut, åtminstone detaljen som syns :-). Det är synd då garn är så otroligt dyrt, för blir nästan billigare att köpa koftor. Men tidsskrävande är det ju också att virka/sticka själv.

    SvaraRadera
  8. Hallå bruden! ;-)

    Hade just skrivit ett lång inlägg och nu bara försvann det. *suck* Bara att börja om.

    Skrev just att du visst kan sy koftor, det är väl inte krångligare än att sy i annat elastiskt tyg. Jag vet att du kan.

    Ser fram emot bilder på din första kofta i egna märket. =D

    Vi har faktiskt också torkväder här i Gammelbo i dag, inte ett moln på himlen. Vi har jobbat ute med Esmeraldas lekstuga och käkat potatisgratäng med egen potatis och lök. Det känns extra bra.

    Humle är vackert, speciellt om man har hanplantan eller om det är honplantan (kommer inte ihåg vilken)så man får små vackra hängen.

    Jag har en med hängen men har flyttat den så många gånger att den är jätteliten för tillfället, stackarn hinner aldrig rota sig ordentligt.

    Ha nu en fortsatt härlig helg!

    Kraaaaa

    SvaraRadera
  9. Åh vad mycket fint du syr! Har kikat runt på din blogg :)
    Jag lägger till dig till min blogglista för hit kommer jag gärna igen!
    Ha en trevlig helg :)

    SvaraRadera
  10. Ja visst är det synd att det snart inte går att torka ute längre...så härligt (och dammfritt) med utetorkade kläder och lakan!

    Ha en skön helg! Kram/Annie

    SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!