torsdag 1 september 2011

Kuddar till soffan


Tre nya soffkuddar har fått flytta in på soffan. De syddes av ett linnetyg som tidigare varit en alldeles för liten sängkappa. En liten volangkant likt Himlas fina linnekuddar, men mina blev fyrkantiga istället.

Inskolningen av lillebror går jättebra och han stormtrivs. Jag kommer nu att vara barnfri några timmar på dagen tre dagar i veckan. Det känns jättekonstigt att hinna med att sy, städa, tvätta och "greja" utan att känna sig stressad över att inte hinna med allt man vill. Eller känna att man borde gått till lekparken istället.

Första dagarna var jag som jag brukar vara - började lite överallt och allt blev halvfärdigt och det var en del att städa upp efter. Men nu har jag fått in rutinen och det flyter på väldigt bra. Tiden i syrummet blir längre och längre och det jag påbörjar blir färdigt.

Ha en fin torsdag,
Mia

2 kommentarer:

 1. Vilka vackra kuddar! Gillar volangkanten :). Och så fin den turkosa gungstolen är.

  Det låter skönt att vara barnfri och få göra det man ska i lugn och ro. Vi har sökt dagisplats åt vår dotter tills hon fyller tre, så senast efter nyår så är det dags. För tillfället är det ett enda pusslande de dagar jag jobbar var hon ska vara, så det ska bli skönt både för mig och henne att vi båda vet vart hon ska :).
  Kram/Annie

  SvaraRadera
 2. Jag har "pluggonsdagar" och är själv hemma i tyst hus, ovant men absolut nödvändigt för att ha ro att läsa.

  Kram Cia

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!