onsdag 12 oktober 2011

En vändbar väst

En väst i vinrött ulltyg fodrat med tunt blommigt bomullstyg. Det blev kombinationen på västen som ska passa till ullkjolen med rosett. Vill man så går det att vända på den men med ulltyget mot kroppen är risken att känsliga barn tycker den är lite stickig. Dessutom syns lite av det vinröda på fodersidan. Så jättesnyggt blir det inte, men det funkar om man vill variera sig lite.Efter att ha klippt ut de sista kjolarna är tyget nu slut så några fler västar blir det inte. Men ett fåtal kjolar finns kvar och de läggs in på hemsidan under dagen.Ha det bra!

3 kommentarer:

 1. Så fin västen blev med det blommiga fodret! Liksom lite "flickigare". Nu blir jag sugen på att sy väst. Hur var det nu man vändsydde den?

  SvaraRadera
 2. Åh, så fint du gör!

  Jag bandkantar med min CoverPro, har aldrig vågat prova med tvillingnål. Man måste ju inte ha en CoverPro, jag tycker att trestegs-sicksacken är snygg att fålla tröjor med och i hals går det att sätta muddrullå.
  Just nu väntar jag på min bandkantningsapparat som gör bandkantningen lite snyggare, då min bandkantning för tillfället gärna ser ut som om jag kört slalom, gäller att välja rätt färg på tråden så det inte syns så mycket. Ska man använda muddar är 70 % ett bra mått av den totala omkretsen, för att den inte ska bli för stor.
  Oj, nu är jag igång och babblar, det finns många bra tutorials på de stora bloggarna med tips.

  SvaraRadera
 3. Åh, Mia, jag älskar verkligen dina kläder! Varenda bild får mig att vilja köpa varenda plagg av dig.... frågan är bara när dottern ska hinna använda allt. Just det här vinrödaär helt underbart. Kram!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!