tisdag 11 oktober 2011

Snurrkjol, väst & basker


Igår ville storasyster/lillasyster ha på sig sin blå snurrkjol med rosett och då passade jag på att slänga på västen. Även om den är liten värmer den ju lite extra. När jag ändå var i farten och dottern var på humör drog jag på baskern och snodde åt mig en bild - samtidigt som hon åt upp frukostsmörgåsen.

Västkonstruktionen går framåt och i förrgår syddes en vinröd i ull. Den blev för stor och igår sydde jag in den för att sedan prova den på storbror (som är närmst i storleken till flickorna som ska ha dem). En väst ska inte vara för stor, samtidigt som den inte får vara för liten och skava under armen. För en liten tröja, blus eller tunika under kan vara fint att ha. Helst ska den inte heller "strutta ut" baktill. Imorgon tar jag nog med mig västen till skolan för att prova på klasskamraten som ska ha den, det är nog lättast.

Ha en bra dag!

6 kommentarer:

 1. Underbart, underbart, underbart!!

  SvaraRadera
 2. Vilken fin väst - och basker och snurrkjol med förstås!

  SvaraRadera
 3. Vilken söt tjej du har !Bara så snygga kläder.Önskar dej en skön dag.Kram Rita ♥

  SvaraRadera
 4. Hej! Underbart. Vad är det för tyg? Kram

  SvaraRadera
 5. Ser så fint ut alla kläderna tillsammans. Stövlarna ser jättesnygga ut också.
  Lyckades vändsy en väst också. Till först gick det fel, och det blev ett trekantigt paket då jag vände ut och in på den! Men det är nog knepigt att få till en lyckad väst, den blev just sådär "struttig" där bak som du kallade det ;-). På L så den ut så iaf, ska se om den sitter bättre på A....

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!