onsdag 2 april 2014

Välkomna in i den nya webbutiken! Till butiken

Nu har jag äntligen bestämt mig för att trycka på start-knappen. Jag inser att jag förmodligen aldrig kommer att bli helt nöjd, men det kanske inte gör så mycket. För det bästa är att man lätt kan göra små ändringar lite då och då. Det är ju inte direkt så att jag skrivit en bok där det är försent när den väl är i tryck. 

Sedan blev jag faktisk lite less på att fotografera, det blev liksom för mycket efter allt dessa bilder till shoppen. Många bilder har det blivit och många bilder har jag inte alltid varit nöjd med, vilket har inneburit att jag tagit nya och nya. Men jag blir ju som sagt aldrig 100 % nöjd, hur mycket jag än är inne och pillar och ändrar detaljer. Det dyker hela tiden upp nya tankar och idéer som gör att jag helt plötsligt känner att "oj, så måste jag ju göra på alla bilder" eller "fy, så tråkigt det där blev". För jag vill ju att det skall kännas levande, personligt och framför allt inspirerande.

Det är inte så mycket barnkläder men det kommer fler nu när tiden finns till att sy igen. Uppdateringarna på bloggen blir nog också bättre igen snart, när jag inte måste sitta vid en dator och fixa webbshop hela dagarna. Det har liksom blivit för mycket dator, för mycket skrivande, fotande och administration av webbsidan. Inte för att det är tråkigt men det har tagit för mycket tid från det andra kreativa som att sy och pyssla. Jag är inte alls van vid att sitta vid en dator så många timmar varje dag. Jag har fått intala mig själv att det också är jobba.... det finns ju trots allt många som gör det hela dagarna.

Nu önskar jag er alla välkomna in, klicka på länken nedan och ta en liten rundtur. Tyck gärna till, jag tar gladeligen emot både positivt och sådant som kan bli bättre eller tydligare. 

För dig som väljer att köpa något fint, bjuder vi under öppningsmånaden på frakten (som sedan kommer att kosta 39 kr per beställning).

6 kommentarer:

 1. Härligt med webbshopen! Jag sticker genast dit! Lycka till!!

  SvaraRadera
 2. Men vilken fin webshop du har fått till!!! Det kommer säkert gå hur bra som helst! Heja heja :-)!!

  SvaraRadera
 3. Sprint (S) rose $0.13 (4.15%) to close at $3.26/share yesterday on volume of 44.6 million shares. This is a deleveraging play and we think it offers the most upside rolex day date watches in the industry. We would really like to see the company carry the iPad, as the unlimited data plans would be excellent recruiting tools for those devices. The competition among its competitors for pricing data plans omega replica is a joke and we think that Sprint has an opportunity to really gain traction offering unlimited 4G service. It will be something to watch moving forward, and we think that the next generation iPad will be sold via Sprint rolex daytona watches too.

  SvaraRadera
 4. Roligt med webbutik, jag har med nyligen öppnat min. Det är en del att fixa med....
  Nu ska jag kolla in din såklart.

  SvaraRadera
 5. Det ser fantastiskt ut! Varmt lycka till!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!