fredag 8 januari 2010

Skiss


En skiss på en klänning till mig själv som jag tänkte ha på kusinens bröllop imorgon om jag hinner och om den blir som jag tänkte mig. Den kommer att sys i ett väldigt mönstrat tyg och det finns en risk att den kommer att bli ärmlös eftersom jag vill kunna ha den på mig när det är varmt i sommar. På vintern kan man alltid ha på sig en kofta eller sjal.


Jag är inte den bästa tecknaren men jag tycker att det är kul och det viktigaste är att jag får en helhetsbild av det som ska sys. Lite roligare än en platt plaggskiss. Som ni ser har jag ritat det på en bit skrynkligt mönsterpapper som jag tog upp ur papperskorgen, det blir så när det är bråttom. Man tager vad man haver....

Imorgon är bröllopet så alla ni som är nyfikna på hur brudklänningen ser ut på behöver inte vänta så länge till. Jag skall försöka ta några fina bilder så ni får se hur klänningen blev och de bilderna kommer på söndag. Ni som inte sett smygbilderna kan hitta dem här.

8 kommentarer:

 1. Det blir nog en jättefin klänning. Vad då inte bra på att teckna. Du skulle se mina teckningar :)

  Hoppas att ni får det jättetrevligt på bröllopet! Ser fram emot att få se bilder.

  Stor kram

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt att kunna skissa så! Jag önskar att jag åtminstone kunde åstadkomma en plaggskiss... Något jag känner att jag verkligen saknar för som det är nu så måste jag sy mina idéer för att få en bild av dom. :) Den blir nog jättefin!

  SvaraRadera
 3. Fin teckning ju!! Ser fram emot bröllposbilderna!!

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Ska bli spännande att se både bröllopsklänningen och din klänning!

  (Det var jag som skrev föregående kommentar när jag råkade vara inloggad på mina barns blogg men den gick visst inte att ta bort helt...)

  SvaraRadera
 6. NU väntar vi alla med spänd, läntar för att se bilder från brollopet.

  SvaraRadera
 7. Ska bli jätteroligt att se bilder från bröllopet, både på brudklänningen och din klänning!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 8. Åh var det DET bröllopen ni skulle på idag? Jag trodde inte det var än och jag glömde helt bort att fråga hur det gick med klänningen! Hoppas ni får en trevlig kväll och det ska bli superspännande att få se bilder på klänningen!
  Kram Karin

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!