tisdag 10 augusti 2010

Mamelucker


En slank hon hit...


... å en slank hon dit

... å en slank hon ner i diket.


Jag vet att jag lovat lite pojkkläder och det är på väg men idag får ni nöja er med ett par nya mamelucker. Att sy till Juliette är så tacksamt, hon blir glad för allt. Att hon tycker om att bli fotograferad gör det ännu enklare att visa kläderna.


Tänk att det är så fint med vitt, vill man inte ha det på kläder av praktiska själ kan man alltid ha en vit mössa eller sjal för de håller sig renare än en klänning. Om man inte har ett barn som slänger mössan och halsduken på marken förstås....

Jag trivs så bra i mitt nya syrum och skulle kunna bo där inne och efter de här två dagarna känns det som att jag gör det. Jag vill hinna med att sy en massa nytt till Galleriet om två veckor och ni som ännu inte anmält er till öppningskvällen kan göra det här.

Idag har jag satt upp kryddhyllan och imorgon ska lådorna fyllas med fina saker, var den fått sin plats får ni se en annan dag.


11 kommentarer:

 1. Vilka underbara foton på Juliette :). Mameluckerna ser så sköna ut!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Åh, så fin hon är din lilla tjej o vilken modell hihi! Det gör ju det hela ännu roligare att hon blir glad för dina alster. Fast i och för sig, vem skulle inte bli det? Du är ju sååå duktig!

  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Hoppsan sa ! Vilka underbara alster du gör. Jag har kikat lite i din blogg och det är bara en massa fina saker.
  Mammeluckerna i detta inlägget var ju helt enkelt "ursöta".
  Vilken tur att du har en dotter som gillar att bli fotograferad ( hur söt var inte hon då ? )och dessutom blir glad för det du syr. Det är så tacksamt när barnen vill vara modeller och när de sen helst inte vill ta av sig plagget igen DÅ HAR MAN LYCKATS ! tycker jag.

  Snyggt jobbat !
  Blev lite avis på din fina kryddhylla ...

  Ha det så gott ! Wimsan Mari

  SvaraRadera
 4. Hej! Så söt Juliette är i sina mamelucker. De ser supersköna ut! Ha en fin dag! /Petra

  SvaraRadera
 5. Å, den här gången får jag bara inte missa att besöka galleriet! Bor ju nära så jag borde kunna hinna dit! Vilka härliga mamelucker på en söt liten tjej! Ser fram emot att se lite pojkkläder sen! Kram Helena

  SvaraRadera
 6. Åhhhh, så söt! Älskar dina vackra barnkläder!!/ Tess

  SvaraRadera
 7. Sööööt sötare sötast!! Superfin och jag älskar hela outfiten!

  SvaraRadera
 8. Så fint! Och vilken härlig fotomodell du har! Förstår att det är lätt att sy till den lilla damen! Låter härligt med ditt syrum. Mitt arbetsrum är inte alls så kul. Måste ta tag i eländet innan höstmörkret kommer så att jag kan gömma mig där och försjunka i lite roliga projekt.

  Kram
  Cathrin

  SvaraRadera
 9. Håller med om att hon är en riktigt liten fotomodell och mamma (jag antar att det är du?) en underbar fotograf och sömmerska/designer. Fint alltihop!

  Lycka till på Galleriet!

  SvaraRadera
 10. vilka fina bilder! toksöta både brallorna och tjejen. Lycka till på galleriet!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!