onsdag 15 september 2010

Serietillverkat klädskåp


Just nu är det mycket att sy och jag känner inte riktigt att tiden räcker till. Idag hade jag ialla fall sista provningen på brudklänningen och det gick jättebra. Jag ska göra klart det sista och lämna över den på fredag. Sedan är det bara att ta tag i resten på sömnadslistan.


Allt som skall göras anpassas efter var barnen är. Just nu är det bara en hemma och han har nu äntligen fått sitt klädskåp målat och halvt inrett. Kan tyckas tråkigt att måla möbler vita i barnens rum men de har så mycket leksaker med färg att det lätt blir rörigt annars. För att göra skåpet lite roligare har jag limmat fast sidor ur en gammal Kalle Anka-tidning på insidan. Billigt och enkelt. Jag satt och limmade och klippte det i mörkret när barnen skulle somna - två flugor i en smäll.Det går ju inte att läsa tidningen eftersom den är fastlimmad huller om buller men på sista sidan i tidningen fanns det i alla fall en kort serie som bara var en sida. Skulle man tröttna är det bara att limma på en ny kortis eller en annan tidning. En annan som har gjort om ett tv-skåp hittar ni här.

Idag blir det sy och pyssel med barnen då regnet öser ner. Dessutom är syrummet så stökigt att jag nästan måste ta tag och städa där. Jag fick mycket tyg förra veckan, både påfyllning och nya tyger så jag måste hitta plats till det. Längtar efter att få sy lite nytt bla en klänninge till mig själv att ha på bröllopet om jag hinner.

8 kommentarer:

 1. Men ÅÅÅ vad fint det blev! Snygg kombo med det vita och serietidningarna, kanske man skulle låna den idén till mina killars koja under trappen? Tänkte göra en liten "atelje" till dem där inne då kunde det ju bli fint med serieteckningar på väggarna!

  Tack för länken också :-D

  SvaraRadera
 2. Vad fint det blev och vad duktig du blivit på bildhantering. Jag borde också ta tag i det!

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig idé med serietidningarna på insidan! Jag tror jag lånar den idén :) Tack för inspiration!

  Kram från V

  SvaraRadera
 4. Vilket gulligt kök barnen har fått...å te påsarna..den iden snor jag direkt:-)
  Kramen A

  SvaraRadera
 5. Jisses vad fint det blev! Sååå fin bild i headern! I love it!! Förresten. Kollar du på catepillar skorna så ta en 1/2 storlek större. de är lite snäva att få på nämligen. KRAM!

  SvaraRadera
 6. Vilken rolig idé med serietidningar inuti!

  SvaraRadera
 7. Åh, vad fyndigt! Jag gillar också vita möbler i barnrum för att undvika ett för stökigt intryck, men att klistra serietidningar inuti för att göra det lite mera "barnsligt" skulle jag aldrig ha kommit på... Jättesnyggt!
  Kram/Annie :)

  SvaraRadera
 8. Ps. Din rubrik på dagens inlägg var också väldigt smart :)!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!