tisdag 5 oktober 2010

En liten babyfilt


Tänkt att man kan lämna en så här söt vagn ute på en gård som barnen får leka med. Vagnen stod ute i ur och skur när vi bodde i lägenhet, någon hade ställt ut den på gården så att barnen skulle få leka med den. Men när vi skulle flytta och vagnen var grusig, fuktskadad och "måsbajsad" kunde jag inte lämna den ensam kvar så den fick följa med till huset. Jag tvättade vagnen och även om Juliette till en början inte tyckte att det var en riktig vagn så har vi inte köpt någon ny. Det är den eller ingen helt enkelt.

Nu har vagnen fått en ny fleecefilt som egentligen är en babyfilt. Men eftersom vi inte har någon liten hemma har dockan fått den. Ovansidan är i beige spets och undersidan är i rosa värmande fleece.

För att göra den lite finare har jag använt mig av ett gammalt babylakan efter min far och vikt ner det i ovankanten för att få ett mer gammaldags uteseende.

En liten kinokolapp och rosa bandkantning. Filten kommer att finnas i butiken snart.

Även om insidan visar att vagnen stått ute i regn och rusk med sina smutsränder så är hjulen fortfarande väldigt fina. Alla utom ett har de små stänkskydden kvar.

7 kommentarer:

 1. Så vacker filt - ser gammeldags ut! Passar bra till den fina vagnen.

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Hej Mia!
  Vilken charmig gammal vagn! Påminner om den mamma körde omkring mig i på 70-talet:)

  Vilken superfin babyfilt!!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 4. Åh, 3:dje försöket för ett inlägg... Vagnen är så fin, mycket finare än 'nya'. Och filten är pricken över i:et!

  SvaraRadera
 5. Jag tycker vagnen är riktigt charmig!

  SvaraRadera
 6. Så vacker filt! Blir så fint med spetstyget på ovansidan. Jag gillar vagnen, en liknande hade min bästa kompis och kusin på 70-talet! Min var småblommig i grönt! :-) Ha en trevlig kväll!

  SvaraRadera
 7. Nostalgi på hög nivå! En sådan dockvagn fast i marinblått och vitt hade jag när jag var liten! Först till dockan sedan intog vår stora gula katt den!
  Jag har den kvar på vinden....kanske skall ta ner den? Nej, då får alla mina pojkar spunk! Men lockande är det...skulle ju kunna sy och virka sängkläder till den...
  Dina är ju så underbart fina och ger inspiration!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!