fredag 3 juni 2011

Blommig klänning på picknickFörsta lediga dagen på långhelgen och vilket väder vi haft. Hemma hos oss hade vi soligt hela förmiddagen och det blev lite städning runt lekstugan. Grenar har tagits bort och en liten rabatt har tagit form av stora stenar. Nu är det bara blommorna som saknas. På kvällen efter middagen packade vi picknick-korgen med hembakad chokladtårta och limekakor och åkte ner till sjön.

Men väl nere vid sjön var det storm.


Vi gjorde ett försök att lägga ut filten och satte oss ner för att fika med håret fladdrandes i ansiktet.


Men efter fem minuter la sig barnen ner och mumsade kakor under den ena halvan av filten eftersom de tyckte att det blåste för mycket.


Den här klänningen finns nu på hemsidan. Fler bilder hittar ni här och här. Det här är en sådan klänning som jag tycker mer och mer om för varje gång jag ser den och just denna kombination av söt klänning och ruffsiga gamla flätor är finast.

Idag blir det mer sol och värme - ännu en heldag utomhus.

Ha en bra dag
Mia

4 kommentarer:

 1. Ser ut som att ni hade det fint på stranden trots ovädret :-). Klänningen är jättesöt!

  SvaraRadera
 2. Värsta franska modebloggsbarnet med det rufsiga håret och den fina klänningen. Och vilken klassiker att man gör en mysig picknick och så bara blåser det eller är kallt.
  Har minnen av att man som barn till slut alltid gick och satte sig i bilen -sur- och läste serietidningar i en timme medan mamma och pappa kämpade på med sin picknick på nån kall klippa.

  SvaraRadera
 3. Jättesöt klänning!
  Gissa vad jag köpte för krydda idag? En citronmeliss! Tack för förslaget! :)

  SvaraRadera
 4. ja vilken underbar dag det har varit. Hoppas hela långlediheten bli så här underbar. Ni ser ut att ha njutit till fullo av det vackra vädret

  Kram Malin

  SvaraRadera

Tack för att du skriver något det gör mig glad!!!